Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос, относно правилата

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Колкото до отпадането на предупреждения - случвало се е веднъж на 100 години или ако даден потребител е станал особено близък с "някого" от Ръководството след Италфеста.
    ..., или пък друг потребител без да е член на Сдружението (освен да е станал внезапно) да има достъп до раздела му !
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Станал е внезапно, колега, така както внезапно е отпаднало и предупреждението!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Мдааа, чудя се откъде да я захвана и дали изобщо има смисъл? Адски тъпо ми е да обсъждам каквото и да било във форума с човек, когото познавам лично. Аз не се страхувам от диалога "очи в очи", ти би трябвало да го знаеш много добре.И понеже утре пак ще се наблегне на хапването и пийването, и до диалог няма да се стигне (освен ако аз изрично не настоя за това), та искам да попитам - това за нецензурните изрази и спама конкретно за мен ли иде реч или по принцип?Колкото до отпадането на предупреждения - случвало се е веднъж на 100 години или ако даден потребител е станал особено близък с "някого" от Ръководството след Италфеста.
        Ами довечера ще има среща и аз ще съм там. Ще гледам да седна до теб и да проведем диалог За нецензурните изрази - спомням си че съм ти писал предупреждение преди доста време именно за това но сега говорих по принцип.И понеже е написано под мой цитат разбирам че на Италфест-а съм станал близък с някой - аз лично не се сещам за кой пишеш?

Коментар

ilkor написа:
          Ами довечера ще има среща и аз ще съм там. Ще гледам да седна до теб и да проведем диалог
          може ли да седна и аз до теб ?
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
            Ето го списъка с членовете на сдружението "Фиат Форум България"

Коментар

kosta написа:
              ilkor написа:
              Ами довечера ще има среща и аз ще съм там. Ще гледам да седна до теб и да проведем диалог
              Ред има в тая държава, рееед! Брейй, много мераклии станахте, ще взема да се възгордея! Не, Илко, не говорех за теб, като "казах", че някои потребители са станали особено близки...ще говорим довечера.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

ilkor написа:
                като гледам списъка, точно този за който говоря, не фигурира! но довечера ще говорим, аз ще бъда там! на мен ми е все тая, кой влиза там, но въпроса е принципен и според мен засяга лични отношения!

Коментар

Кой влиза в този раздел зависи от тази група - само тя дава достъп.

Коментар

ilkor написа:
                    знам! И аз съм в тази група, но не мога да дам на Пенчо право да влиза !

Коментар

kosta написа:
                      ilkor написа:
                      Този раздел може да се разглежда единствено и само от потребителите в този списък!
                      ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

J T D написа:
                        kosta написа:
                        ilkor написа:
                        Този раздел може да се разглежда единствено и само от потребителите в този списък!
                        такова е правилото, ама ти всяко правило си има изключение по ред причини!

Коментар

kosta написа:
                          J T D написа:
                          kosta написа:
                          ilkor написа:
                          такова е правилото, ама ти всяко правило си има изключение по ред причини!
                          Коста сам си отговаряш на въпроса,за всяко нещо има изключение
                          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Изключително глупаво е, автоматично да се решава, че модераторът е прав, а "простият" потребител греши. Примитивно е! И като почнете с тези доводи: "Ми то...нали си се съгласила с правилата?" Да, защото ми харесва да влизам и чета тук, и това е условието да го правя, да се "съглася" с правилата!Един съвет от мен - вслушвайте се ПОНЯКОГА в гласа и на "простия" потребител!
                            Един пресен пример, че не си съвсем права:Вчера колега модератор (без значение кой) беше решил, че темата на Ники_Сикс за жените е за коша. Ники ми писа на л.с., обсъдихме въпроса с колегата модератор, той се съгласи, че е сгрешил и върна темата обратно.Всички решения на модератори се виждат и ако са спорни - се обсъждат и евентуално - преразглеждат.Така стана и с предупреждението на Malone.И е ставало много пъти, не са единични случаи.

Коментар

Бе някои сте пекани, други сте пекани на бавен огън и те така.И на мен ми e отпадал жълт картон 2 пъти дори.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Темата е за правилата и по този повод бих искала да попитам дали правилата важат за всички и защо когато някой ме обижда, трябва да си трая, в случая става дума за Airfan. Вече ме предупредиха за него, че щял да ми сипе с черпака, ми не ме стреснаха много Имам запитване:Това беше в темата за Стара Загора :
                                Airfan написа:
                                Препоръчвам:
                                Никой не го отрази и колегата си продължава.
                                Airfan написа:
                                emzo написа:
                                Заралия да е !Кола лайт нямаш ли ?
                                Само ако разкрият вече и третия играч.
                                Предупредиха ме от модераторския екип, че че всеки може за пише където си пожелае, но идеята ми не беше да му казвам къде да пише, а какво, защото мисля ,че това не е по темата.Естествено бе обърнато внимание на моите постове, но не и на неговите.Бих искала да знам защо?

Коментар

Working...
                                X