Гледам моето име е замесено тук, така че имам въпрос към колежката blondi_74 - посочи ми как точно съм те обидил с конкретен цитат. Наистина ми е крайно любопитно как интерпретираш думите?Посоченият цитат с линк със снимки е шеговит и беше свързан с доста по-отдавнашно поредно скарване във вашата тема и целеше да успокои страстите, за да могат хората да гледат по-весело на нещата, а не да се карат за пореден път, както сега отново се случва. Сега аз питам теб - кой/какво седи в основата на неразбориите между венци, стражаря, теб, попаров и отчасти сандра?Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос, относно правилата
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Темата се измести много и пак отива в посока на обсъждане на правила и прилагането им от модераторският екип.Правилата са такива каквито са. (точка) Естествено те са в непрекъснат процес на усъвършенстване. Екипа е отворен за всяко едно предложение, направено в съответна тема. Всяко едно предложение се обсъжда и се взима решение дали да се включи в тях. Ако има недоволни от прилагането на правилата от модераторите - в същите тези правила има ред, по който може да изразите недоволството си и съответната намеса евентуално да бъде коригирана.Много моля доколкото е възможно да не пренасяте личната си неприязън един към друг във форума.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар