ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да има ли спам теми във форума ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
J T D написа:blondi_74 написа:Ако уточня какво съм искала да кажа ще ми бъде ли махнато предупреждението или погрешно съм те разбрала ?
Коментар
-
Гласувах да има една-две спам теми, в които да си избиват комплексите "писателите". Ако има начин да не излизат при търсенето на нови мнение ще е най-добре, ако отпаднат определенията за "идоли", "фанатици" и не знам какви още корифеи мисля, че ще спадне неистовото желание да пишеш във всяка тема постинги близки до "къфто си купиш". За мен най-добрия вариант ще е да се въведе ограничение от 10 постинга на потребител дневно, все пак за 365 дена това са... 3650 за една година... Мен ако питате- луда работа. В живота има много по-важни неща. Ама са в живота, не във виртуала.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Да има ли спам теми във форума ? Не, никакви спам и подобни теми 32% [ 13 ] Да, 1-2 профилирани теми 67% [ 27 ] Общо гласове : 40 аз гласувах с ДА защото мисля че трябва да има една спам тема и една нощна.Има хора които са отрупани с работа и когато се приберат вечер в къщи искат да си кажат по някоя мила дума с приятели и колеги да разпуснат малкоДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар