Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да има ли спам теми във форума ?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гласувах с НЕ. Защо? Ами не мога да се обоснова или ще ми трябва много време, за да го напиша.Той Емо го е казал ясно:
    не съм се регистрирал тук заради този тип теми.Просто впоследствие станаха ежедневие, но ако ги нямаше, нямаше и да има...........
    С много малки изключения всички са се регистрирали в този форум защото са се "докоснали" по някакъв начин до ФИАТ, но наличието в последствие на теми предразполагащи към спам са ги "тласнали" към този тип писане на съобщение.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Обаче ми прави впечатление че в България е много модерно да се плюе срещу "властта".Срещу хората които прилагат контрол за да вървят нещата в някакви норми и рамки.Не познавам никой лично от хората въвлечени в спора от заключената тема по-долу обаче изцяло подкрепям модераторите и хората подържащи този форум да съществува по определени правила.Тук съм регистиран от две години със цел да потърся и получа помощ или съвет отноно разни проблеми с моят автомобил.Покрай това съм питал и за други интересуващи ме неща в Общи Приказки.Също съм чел и теми на колегите които са ми били интересни и е имало какво да науча от тях.Е хубаво но напоследък като отворя Общи Приказки темите в които за повдигани най-често са:Спам темата,Нощни,Похвали се-Оплачи се и други подобни.Или иначе казано теми в които се пише само СПАМ.Е каде се измества идеята на форума тогава?Прочетох някаде че модераторите на форума били започнали много да си позволяват и нещата отивали на зле.Глупости.Мога да ви дам примери за няколко други форума кадето хората пуснали заключената по-долу тема биха получили постоянен бан.И въоще не мисля че форума от това би отишъл на зле.Естествено я има и другата страна.Накои са се запознали тук с нови хора и им е е забавно да си пишат коментари от порядъка на тези в СПАМ темата.Може би ако познавах някои от тях и аз щях да правя същото.Но не съм съгласен че това трябва да се прави напук на правилата и модераторите,както и да се ескалира на лична основа както май стана в спомената заключена тема.Затова и гласувах да има 1-2 макс СПАМ теми.Това е нормално.Но не повече !!!П.С.-Не искам да обиждам или ангажирам никои с моето мнение.Има пусната анкета и затова го споделям.
      Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Гласувах - да, в специализирани теми. На когото му се пише - да пише /но в друга тетрадка за чернова/. Само си мисля, че гъделът е да си "на чертата" в "забранените за спам" теми, четен от много потребители, а не само от 4-5 спамера. Виждал съм как сеанс в "Нощната тема" започва с 2-3 мнения от рода:"Има ли някой тук?","Добър вечер!","Само ти ли си тук?" и при откриването само на редовните посетители, набедените за спамери нападат другите теми. По между си - какво да си кажат /пак/ ? А на "мотивационното писмо" на vital, като кандидат за Модератор, се смях със сълзи - "Никой не ме е канил, но аз с подмазване да се предложа, а после...да му мислят "другите""! Преди много време, в темата за кривите джанти и гуми, и аз си позволих да критикувам надменното,пренебрежително и назидателно отношение на ogi28b към "редовите" потребители. Справедливите, обосновани забележки и предупреждения издигат авторитета на Модераторите, докато назидателните и надменните водят към мисълта за самозабравяне. Но Форумът не е фирма с установена йерархия / в която началникът наистина е началник и наистина наказва/, "превишаването на правата" на тези "редактори сред равни" дразни. Аз разбирам нещата така:1. Правилата - трябва да са за всички /редови и упълномощени/.2. Правата за следене спазването на правилата - на упълномощените /упълномощаването не освобождава от т.1/ . И тук има тънка черта, която всички трябва да не прекрачваме. Тъй като не се познаваме извън Форума, поздравите в темата за рожденния ми ден /възможност за показване на лично отношение/, които получих от голяма част от модераторския екип, са ценни за мен и показателни за взаимното уважение.Пак повтарям - спамът в "Спам темата" за спамерите е безинтересен.

Коментар

Явно, макар и с малка разлика, болшенството иска спам тема/и.Вариант е обособяването им в отделен раздел и правилото - Който иска чете, който не иска - не чете и не мрънка.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

19.08.2010, 19:58
            Общо 2943 потребители са посетили форума днес :: 848 Регистрирани ...
            Анкета: Общо гласове : 33 ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
            Явно, ... болшенството иска спам тема/и.

Коментар

emzo написа:
              Явно, макар и с малка разлика, болшенството иска спам тема/и.
              Подразбира се, че е от гласувалите. На ден, във форума да не пишат повече от 80 човека ?Усещам отново подигравателен тон, нещо ако искаш да ми кажеш има л.с. система
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                emzo написа:
                Явно, макар и с малка разлика, болшенството иска спам тема/и.
                Подразбира се, че е от гласувалите. На ден, във форума да не пишат повече от 80 човека ?Усещам отново подигравателен тон, нещо ако искаш да ми кажеш има л.с. система
                Стига сте вадили шпагите. Ами и аз се разсмях от заключението.

Коментар

Радвам се, че Ви развеселявам, ако не е тайна, екипа ще има ли становище по въпроса ?
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Радвам се, че Ви развеселявам, ако не е тайна, екипа ще има ли становище по въпроса ?
                    На кой въпрос точно искаш да ти се отговори Емо?

Коментар

naskobg написа:
                      emzo написа:
                      На въпроса от темата, в която пишеш колега.
                      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

ogi28b написа:
                        19.08.2010, 19:58
                        Общо 2943 потребители са посетили форума днес :: 848 Регистрирани ...
                        Анкета: Общо гласове : 33 ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Явно, ... болшенството иска спам тема/и.
                        С цялото ми уважение към ogi28b бих искала да кажа , че никога чара на един човек не би могъл да компенсира интелекта или липсата на такъв, не знам защо колкото повече чета постовете му и се убеждавам че съм права Няма проблем ако не разбере това което написах, разбирам го и няма да му се сърдя

Коментар

моля да престанете или напускам форума

Коментар

T_SHOW написа:
                            naskobg написа:
                            emzo написа:
                            На въпроса от темата, в която пишеш колега.
                            Не питам теб колега и ще го приема като спам.

Коментар

blondi_74 написа:
                              С цялото ми уважение към ogi28b бих искала да кажа , че никога чара на един човек не би могъл да компенсира интелекта или липсата на такъв, не знам защо колкото повече чета постовете му и се убеждавам че съм права Няма проблем ако не разбере това което написах, разбирам го и няма да му се сърдя
                              Моля да се уточниш какво точно искаш да кажеш, в противен случай мнението ти ще се счита като обида директно срещу мен, за което друг модератор ще бъде предупреден, а аз лично го считам за СПАМ, защото не е по-темата, а засяга личното ти мнение към потребител на форума, а както казва един твой приятел - ако имаш нещо да ми кажеш - използвай системата за л.с., моля!Странни хора сте, не стига че директно нарушавате правилата, ами измислихте 16 000 теми да се оплаквате от това.

Коментар

Писна ми на шапката да Ви чета глупостите из темата.Някой да ви е казал че няма да има спам тема???Кви са тия анкети???Не Ви ли стига че буквално заляхте форума от СПАМ,ами на всичко отгоре имате и претенции за СПАМ тема.Ми темата си я има,ползвайте си я със здраве.От де ви щукна да пускате анкети???Пишете си спам в нея и никой няма да Ви държи сметка за него.Доволни или не,това е положението.НА мен като модертатор мислите ли че ми се четат безброй обяви и безинтересни за мен теми???Не ми се четат.И на колегите не им се четат,но го правят за благото на форума и потребителите.Имайте малко уважение към трудът ни и спрете с безсмислените сръдни и личностни нападки.Има си правила със които всеки се е съгласил,спазвайте ги и се дръжте като зрели хора.И аз съм получавал забележки,но съм ги приемал и съм се замислял защо съм ги получавал.Замислете се и вие.Айде честит ми празник и наздраве.
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X