Битката е спечелена, преди да е започнала, това ми е ясно като бял ден! Понеже нервите са ми ценни, ще се постарая това да е последният ми пост в тази тема.Огняне, не преиначавай и не преекспонирай думите ми, ако обичаш! Като си толкова смел, защо не отреагира веднага и на момента на изказването ми? Още там??? Дааа, ясно ми е, че идеята ти е да ме злепоставиш пред всички, но можеше да го направиш и там, защо не се възползва от възможността?Много добре знаеш кого визирах с израза "хора без работа", употребявайки умишлено множествено число, за да не бъда прекалено груба. Прозрачна е и идеята ти да "насъскаш" колегите си и изкуствено да насаждаш дразги и напрежение! Честолюбието ти явно не можа да понесе това, че те поправих за грешно написана дума, много ли нараних чувствата ти? Извинявай, следващият път ще бъда по-нежна!Излиза, че аз съм ви основният проблем в този форум...окей, давайте южните плодове и да се свършва! Дано тогава да мирясате.И докато не съм забравила, не знам за другите потребители, но мен лично, адски много ме дразни надменният тон, с който се отправят официални и неофициални предупреждения и забележки. Ти си един от тях, като си станал модератор, да не си хванал Господ за шлифера? С нищо не ме превъзхождаш! А ироничното и пренебрежително "гореспоменатият потребител-жена" говори само за нивото на възпитанието ти.П.П. Радвам се, че си отделил от ценното си време на Милеви скали, за да ме слушаш така внимателно какво говоря, поласкана съм!

Коментар