Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За излишния спам във Форума

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и все пак човека който написа че си няма работа можеше да пише тука

Коментар

Pecho написа:
      А въпросът ми мисля е очевиден: Какъв е въпросът, който поставяш в настоящата тема?
      fihi написа:
      Обръщам се към Администраторския, Модераторския и екипа на сдружение ФФБЗащо се стигна до тук?Можете ли да си отговорите на този въпрос?Защо просто не направихте Нощната тема така, че през деня да е заключена след като искате в нея да се пише само нощно време. Защото така е по лесно ли? Така се създаде излишно напрежение.Какво означава това: Нямам си работа!!!Значи ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ НЯМА РАБОТА И ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА, а обикновенния потребител неможе да прави нищо така ли.Омръзна ми да слушам приказки от сорта на: "На никой не му се занимава" или "Няма кой да се заеме"Имаше един човек във ФФБ, който се занимаваше и естествено се махна.Този форум върви назад от едно известно време и аз лично не мисля, че ако нещата продължават така ще просъществува.Не искам да се случва това и за това в момента пиша тук.
      fihi написа:
      Идеята не е да се създават конфликти.Идеята е и вълкът да е сит и агнето да е цяло.Още едно предложение имам: След като Модераторите си мислят, че в тези теми се пише за да се трупат мнения, ми направете го така, че в спам темата и в темите коите решите че е спам да не се отчитат мнения. Макар за мен това с мненията да е абсурдно.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Immortal написа:
        Моите уважения, но ще подкрепя всякакви строги мерки против това, дори те да включват вечни банове на определени уважавани от мен хора.
        Дидо, с най голямо удоволствие ще хапна БАНана, но искам да се замислите над нещата които съм написал, а не да приказвате общи приказки както правите винаги когато имате спор с някой/и от потребителие във форума.Пешо не се прави на ТЪП, защото не си.
        Manowar - Татко

Коментар

Ако потребител Х се дразни от потребител Y, то дали ще му чете постовете в тема за срещи или в СПАМ тема ..... решението е пак да не чете.Замислете се над това, малко странно го обясних, дано да ме разберете.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм малко раздвоен. Напоседък има малко повечко спам-ец по моя вкус, но пък на някои им харесва. Личното ми мнение е, че "Общият" раздел не е за спам, а за теми от общ характер и несвързани тясно с автомобилите. Форумският чат би следвало да се извършва в чат/спам тема, а не в множество теми. Разбирам, че ви кефят бъзиците и заигравките по темите - и мен ме кефят, но понякога е малко в повечко.Това е лично мнение и не ангажирам другиго с него.

Коментар

Още нещо, голяма част от екипа бяхте на Милеви Скали.Е вижте темата с коментарите от срещата. Те не е ли спам ? Затворете я и нея, защото и тя дразни хората.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

До тук има изписани 4-ри страници и 2-те страни не са достигнали до никакъв консенсус.Според мен раздела Общи приказки трябва да се използва за смислени неща който не са свързани с автомобилите.Хубаво е да има една спам тема, и да се спами само в нея. От скоро съм в форума но личното ми впечатление е, че във всяка тема има спам. Обикновено той се извършва от едни и същи хора който са мерудия във всяка манджа.Повечето форуми имат настройка за приятели и неприятели. Когато някой потребител е в списъка ви с неприятели, вместо писаниците му ще ви излезе само името му.До колкото знам ранговете се получават на базата на написани коментари. Когато един спамер направи 3000 коментара само по спам теми и в целият форума има 1, 2 сериозни коментара, лесно може да подведе някой начинаещ потребител с неточна/невярна информация (говоря общо).Поздрави: Марто
                Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

fihi написа:
                  Защо се стигна до тук?Можете ли да си отговорите на този въпрос?Защо просто не направихте Нощната тема така, че през деня да е заключена след като искате в нея да се пише само нощно време. Защото така е по лесно ли? Така се създаде излишно напрежение.Какво означава това: Нямам си работа!!!Значи ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ НЯМА РАБОТА И ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА, а обикновенния потребител неможе да прави нищо така ли.
                  Давам ти много точен отговор: "Нямам си работа" е подигравателен коментар, към потребител от форума, който осмя работата на модераторите и администраторите преди 2-3 дни. Конкретно става въпрос за изказване на Irka_fihi, която можеш да попиташ ЛИЧНО дали е вярно (а и ти седеше срещу нея):След обсъждане на записването и последвалото отпадане на потребителя martinov_85, и причините поради които отпада, някой каза "Да бе, даже го и предупредиха човека", което по същество НЕ Е вярно, в смисъла на предупреждение във форума (причини за забележките можеш да видиш ТУК, ТУК, както и ТУК, а също и в предишното на това мнение. Ти самият изтъкна, че това е забележка, а не предупреждение, което Е вярно. В този момент гореспоменатият потребител-жена пренебрежително подхвърли "Еми хора без работа...". Това беше подигравка със следните Хора, голяма част от които познаваш, и които в един или друг момент са отделяли безвъзмездно от времето си за да поддържат "на крака" този форум:ilkorPechoGTipozgabrovskiEsperkiro_of_the_da yphoenixImmortalJ T DVladimmme1115TornadoKukuЯвор МитевYavordoofiatFIRE 8Vnaskobgkrasio_79bs.........и други, които не се сещам на първо време - бивши модератори или администратори. Това са хората без работа, които в един или друг момент от живота на форума са отделили от собственото си време, написали са забележка, наложили са предупреждение, наложили са забрана на някого... И след поредната такава забележка - някой да ги определя като хора без работа - не върви. Най-малкото от човек, който СИСТЕМНО нарушава правилата на този форум, и което самият ти знаеш, че е така.

Коментар

Момчета, престанете с тези дразги. Нека запазим форума чист и полезен за всички нас. Повечето от "спам групата" познавам лично и апелирам към вас - нека се уважаваме и да спазваме правилата. Всички имате скайп - ползвайте него. Нещо и на мен взе да ми писва и после ще има сърдити, че съм приложил правилата, с които всички сме се съгласили. Хайде със здраве.

Коментар

много е трудно да си признаете вината

Коментар

strajaro написа:
                        много е трудно да си признаете вината
                        За коя вина говорим по-точно? Я си вижте постовете. Пак призовавам - нека сме толерантни.

Коментар

Много е трудно две страни да се разберат, каквото и да направиш за това.
                          Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                            така е едва ли ще има разбирателство

Коментар

..........
                              Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                                Ами пак казвам, нека сме толерантни защото има правила. Който не ги спазва да не се сърди. Интелегентни хора сме - поогледайте се на какво заприлича форума.

Коментар

Working...
                                X