и все пак човека който написа че си няма работа можеше да пише тука
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За излишния спам във Форума
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Pecho написа:А въпросът ми мисля е очевиден: Какъв е въпросът, който поставяш в настоящата тема?fihi написа:Обръщам се към Администраторския, Модераторския и екипа на сдружение ФФБЗащо се стигна до тук?Можете ли да си отговорите на този въпрос?Защо просто не направихте Нощната тема така, че през деня да е заключена след като искате в нея да се пише само нощно време. Защото така е по лесно ли? Така се създаде излишно напрежение.Какво означава това: Нямам си работа!!!Значи ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ НЯМА РАБОТА И ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА, а обикновенния потребител неможе да прави нищо така ли.Омръзна ми да слушам приказки от сорта на: "На никой не му се занимава" или "Няма кой да се заеме"Имаше един човек във ФФБ, който се занимаваше и естествено се махна.Този форум върви назад от едно известно време и аз лично не мисля, че ако нещата продължават така ще просъществува.Не искам да се случва това и за това в момента пиша тук.fihi написа:Идеята не е да се създават конфликти.Идеята е и вълкът да е сит и агнето да е цяло.Още едно предложение имам: След като Модераторите си мислят, че в тези теми се пише за да се трупат мнения, ми направете го така, че в спам темата и в темите коите решите че е спам да не се отчитат мнения. Макар за мен това с мненията да е абсурдно.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Immortal написа:Моите уважения, но ще подкрепя всякакви строги мерки против това, дори те да включват вечни банове на определени уважавани от мен хора.Manowar - Татко
Коментар
-
Аз съм малко раздвоен. Напоседък има малко повечко спам-ец по моя вкус, но пък на някои им харесва. Личното ми мнение е, че "Общият" раздел не е за спам, а за теми от общ характер и несвързани тясно с автомобилите. Форумският чат би следвало да се извършва в чат/спам тема, а не в множество теми. Разбирам, че ви кефят бъзиците и заигравките по темите - и мен ме кефят, но понякога е малко в повечко.Това е лично мнение и не ангажирам другиго с него.
Коментар
-
До тук има изписани 4-ри страници и 2-те страни не са достигнали до никакъв консенсус.Според мен раздела Общи приказки трябва да се използва за смислени неща който не са свързани с автомобилите.Хубаво е да има една спам тема, и да се спами само в нея. От скоро съм в форума но личното ми впечатление е, че във всяка тема има спам. Обикновено той се извършва от едни и същи хора който са мерудия във всяка манджа.Повечето форуми имат настройка за приятели и неприятели. Когато някой потребител е в списъка ви с неприятели, вместо писаниците му ще ви излезе само името му.До колкото знам ранговете се получават на базата на написани коментари. Когато един спамер направи 3000 коментара само по спам теми и в целият форума има 1, 2 сериозни коментара, лесно може да подведе някой начинаещ потребител с неточна/невярна информация (говоря общо).Поздрави: МартоFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
fihi написа:Защо се стигна до тук?Можете ли да си отговорите на този въпрос?Защо просто не направихте Нощната тема така, че през деня да е заключена след като искате в нея да се пише само нощно време. Защото така е по лесно ли? Така се създаде излишно напрежение.Какво означава това: Нямам си работа!!!Значи ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ НЯМА РАБОТА И ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА, а обикновенния потребител неможе да прави нищо така ли.
Коментар
-
Момчета, престанете с тези дразги. Нека запазим форума чист и полезен за всички нас. Повечето от "спам групата" познавам лично и апелирам към вас - нека се уважаваме и да спазваме правилата. Всички имате скайп - ползвайте него. Нещо и на мен взе да ми писва и после ще има сърдити, че съм приложил правилата, с които всички сме се съгласили. Хайде със здраве.
Коментар
-
Много е трудно две страни да се разберат, каквото и да направиш за това.Manowar - Татко
Коментар
-
..........Manowar - Татко
Коментар