Обръщам се към Администраторския, Модераторския и екипа на сдружение ФФБЗащо се стигна до тук?Можете ли да си отговорите на този въпрос?Защо просто не направихте Нощната тема така, че през деня да е заключена след като искате в нея да се пише само нощно време. Защото така е по лесно ли? Така се създаде излишно напрежение.Какво означава това: Нямам си работа!!!Значи ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ НЯМА РАБОТА И ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА, а обикновенния потребител неможе да прави нищо така ли.Омръзна ми да слушам приказки от сорта на: "На никой не му се занимава" или "Няма кой да се заеме"Имаше един човек във ФФБ, който се занимаваше и естествено се махна.Този форум върви назад от едно известно време и аз лично не мисля, че ако нещата продължават така ще просъществува.Не искам да се случва това и за това в момента пиша тук.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За излишния спам във Форума
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За излишния спам във Форума
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - БокоЕтикети: –
-
Идеята не е да се създават конфликти.Идеята е и вълкът да е сит и агнето да е цяло.Още едно предложение имам: След като Модераторите си мислят, че в тези теми се пише за да се трупат мнения, ми направете го така, че в спам темата и в темите коите решите че е спам да не се отчитат мнения. Макар за мен това с мненията да е абсурдно.Manowar - Татко
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Идеята не е да се създават конфликти.Идеята е и вълкът да е сит и агнето да е цяло.Още едно предложение имам: След като Модераторите си мислят, че в тези теми се пише за да се трупат мнения, ми направете го така, че в спам темата и в темите коите решите че е спам да не се отчитат мнения. Макар за мен това с мненията да е абсурдно.
Коментар
-
Ако става дума за спам в раздела "Хайде да си премерим ... конете" има повече такъв и от спам темата.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Според мен изобщо спам темите нямат място във форума ни.Определени хора, броят се на пръстите на ръцете, правят над 50% от мненията във форума.strajaro, ти си един от тях.В крайна сметка за безсмислено бърборене си има чатове, скайпове и т.н.Мнения от типа: "а?", "така ли?", "и после?", "а тя кво каза?" са си за коша.Моето лично мнение е, че наистина доста сме поохлабили нещата с модераторството, включвам и себе си в тази констатация разбира се, и затова се стигна до 5-6 спам теми.Няколкото човека - strajaro, emzo, popara, blondi74, irka-fihi и др.(да не пропусна някой), повечето от които познавам лично и са прекрасни хора, обърнахте форума на чат-стая.Аз лично не мисля, че имаме нужда от това. Не съм се месил досега в спам-темите ви като модератор, с малки изключения, но го отчитам като грешка. Погледнете си само темата за срещи в Стара Загора - беше станала над 500 страници, при нормално за много по-големи градове от по 100-150 страници...Това е моето мнение.
Коментар
-
strajaro написа:Повече няма да пишя докато не отговори някой модераторНе е редно да се крият и да си мислят че са нещо повече от нас"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Immortal написа:Според мен изобщо спам темите нямат място във форума ни.Определени хора, броят се на пръстите на ръцете, правят над 50% от мненията във форума.strajaro, ти си един от тях.В крайна сметка за безсмислено бърборене си има чатове, скайпове и т.н.Мнения от типа: "а?", "така ли?", "и после?", "а тя кво каза?" са си за коша.Моето лично мнение е, че наистина доста сме поохлабили нещата с модераторството, включвам и себе си в тази констатация разбира се, и затова се стигна до 5-6 спам теми.Няколкото човека - strajaro, emzo, popara, blondi74, irka-fihi и др.(да не пропусна някой), повечето от които познавам лично и са прекрасни хора, обърнахте форума на чат-стая.Аз лично не мисля, че имаме нужда от това. Не съм се месил досега в спам-темите ви като модератор, с малки изключения, но го отчитам като грешка. Погледнете си само темата за срещи в Стара Загора - беше станала над 500 страници, при нормално за много по-големи градове от по 100-150 страници...Това е моето мнение.
Коментар
-
Значи blondi_74 го каза - разделът е кръстен "Общи приказки" или "Дъра-бъра сто чадъра..." или к’вото там беше!Аз влизам в този форум, за да се забавлявам, да си разнообразя ежедневието и да си поговоря с готини хора! Затова влизам само в определени раздели. Нито го правя, за да трупам мнения, нито да дразня модераторите, както си мислят доста от вас!!Имало скайп-ове...и как да стане тая работа - да взема на 100-200 човека скайп-овете и да си пишем?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Единственото за което се моля е да не се развие раздела "Размисли и страсти".Имам чуството, че скоро и това ще се случи.Immortal написа:Моето лично мнение е, че наистина доста сме поохлабили нещата с модераторството.fihi написа:Омръзна ми да слушам приказки от сорта на: "На никой не му се занимава" или "Няма кой да се заеме"Имаше един човек в оправата на сдружение ФФБ, който се занимаваше и естествено се махна.Manowar - Татко
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар