Ето и снимка:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с форума ?
Collapse
X
-
Airfan написа:Ето и снимка:
Коментар
-
Immortal написа:Airfan написа:Ето и снимка:
Коментар
-
Аз имам друг въпрос - не съм влизал няколко дни, влизам, всички нови теми и мнения изпъкват; отварям което и да е, чета, евентуално пиша, излизам и установявам, че всички раздели са "бледи", все едно няма никакви нови теми и мнения. Като че всичко е прочетено... Много неприятно. По този начин не мога да следя актуалността на форума. Къде е проблема?P.S. Ползвам Firefox 3.6.11. Дал съм частичен достъп на форума, но така е било винаги. Досега не е имало проблем.
Коментар
-
Какво точно имаш предвид под "излизам"? Доколкото знам, в момента ако излезеш от форума, "бисквитката" запомня този час, след което за нови се считат мнения и теми пуснати само след него. Така ако отвориш форума, и веднага затвориш прозореца - системата решава че си прочел всичко и при следващо влизане ти показва всичко като прочетено. В други платформи не е така, да не би това да те бърка? Ако всички мнения са ти "прочетени" без да си затварял прозореца - опитай да изтриеш бисквитките (cookies) свързани с форума.
Коментар
-
ogi28b написа:Какво точно имаш предвид под "излизам"? Доколкото знам, в момента ако излезеш от форума, "бисквитката" запомня този час, след което за нови се считат мнения и теми пуснати само след него. Така ако отвориш форума, и веднага затвориш прозореца - системата решава че си прочел всичко и при следващо влизане ти показва всичко като прочетено. В други платформи не е така, да не би това да те бърка? Ако всички мнения са ти "прочетени" без да си затварял прозореца - опитай да изтриеш бисквитките (cookies) свързани с форума.
Коментар
-
Преди време имах следния проблем: ако отворя форума, чета тема, и от темата отворя линк към тема във форума, този линк се отваряше в нов прозорец, в който всичко изглеждаше като прочетено. Да не би да е същото? Тогава май Илко ми помага, пак беше дефект в бисквитата. (Винаги съм влизал във форума през ИЕ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар