Колеги, вие имате ли този проблем. Форума ми се отваря отвратително бавно. Много бавно зарежда, муден е някакъв. И само в този форум става така. Проблема при мен ли е или нещо има ?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с форума ?
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...726140Явно не е проблема в моя ISP.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Не съм забелязал каквито и да е забавянния напоследък от всички места, от които чета форума. Ето и пинга от току-що, на картинката. По време на пинг-а нямам каквото и да е забавяне в отварянето на форума, включително и теми с картинки. А пък и не съм много далече... първата машина е рутерът ми.
Коментар
-
Явор Митев
При мен работата хич не е добре. И е така от месеци насам. Особенно вечер, по това време, само силната ми привързаност и безкрайна обич към форума ми дава нерви да го отварям. Ето например, след като кликнах на "Отговор" в тази тема, чаках точно минута и десет секунди. През деня и особенно сутрин всичко е О.К., обаче след 18-19 часа до към 12 среднощ е някакъв ад. Незнам, много "маймуни на клона" ли станахме, но наистина е адски изнервящо.
Коментар
-
Само с тази информация трудно може да се определи каква е причината. Само мога да кажа, че форумът няма проблеми с актуалния брой маймуни на клона. :D За сравнение: в този момент отварянето на нова страница при мен отнема типично между 1-2 и 3-4 секунди (ясно е, че зависи и от конкретната страница де).Та мисля, че при теб е по-скоро въпрос на свързаност. Ако можеш, пробвай през друг доставчик.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар