Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изтриване на профил.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изтриване на профил.

Колеги модератори, бих желал да си изтрия профила.Как може да стане това?
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Откъде да знам,че някой ми трие подписа,защото не бил по правилата.Рекламирал съм бил сервиз.Ми пуснете едно ЛС поне.Безплатно е. Колега от Пловдив е сложил в подписа си телефонния номер на сервиз,но никой не му обръща внимание. На аватара ми също се вижда името на Ка2motors.И това ли е реклама?
    Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
      Колега от Пловдив е сложил в подписа си телефонния номер на сервиз,но никой не му обръща внимание.
      За кой става въпрос?

Коментар

Red Storm написа:
        Откъде да знам,че някой ми трие подписа,защото не бил по правилата.Рекламирал съм бил сервиз.Ми пуснете едно ЛС поне.Безплатно е. Колега от Пловдив е сложил в подписа си телефонния номер на сервиз,но никой не му обръща внимание. На аватара ми също се вижда името на Ка2motors.И това ли е реклама?
        :D ми според мне - да кво им се палиш ?!?!?!

Коментар

@Red Storm - има си администратори бе мой, модерите нямат такива права да трият профили.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колега Red Storm,Ако някой трябва да се дразни и пали, повече основание имат модераторите и администраторите, които са си губили времето да ти редактират нееднократно подписа, защото е в нарушение на правилата на форума (които ти изглежда не смяташ за нужно да прочетеш и спазваш).Не виждам основание да се обиждаш, нито да раздаваш нареждания какво да прави екипа, защото ти си в нарушение. Нали не предлагаш сериозно модераторите за всяка нарушение на правилата да пишат лични съобщения? Защото, ако е така, само си представи половината от няколко хилядите души ежедневно посещаващи форума да направят по едно нарушение (да не говорим за общия брой регистрирани потретибели!) и за всяко от тях модератор да трябва да им пише ЛС. А, както обикновено се случва, не минава и само с едно ЛС...Мисля, че в случая по-достойно би било да се извиниш и да забравим за случката.
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Колега Пешо, нямам спомени в Общите условия при регистрация да пише,че някой може да ми редактира личните данни.Забелязах,че подписа ми е променен,но реших че аз съм оплескал нещо.Редно е да пишете едно ЛС за една минута още първия път.Сам щях да го поправя. Погледни профила на РВ59.... и ми кажи оня телефон долу не е ли реклама. В моя подпис давам линк и към клип,показващ създаването на един истински състезателен автомобил.Нямаме нужда от спонсори.Имаме си всичко. Както и да е. Извинявам се.
              Octavia RS

Коментар

Колега Red Storm,Наистина не искам да задълбавам повече в случката, но понеже последното ти мнение ме кара да се съмнявам, че все пак си прочел правилата, нека ти отговоря за съгласието за редактиране: тъкмо напротив - в правилата изрично е записано:
                2. Подписи...2.2. Текстът в подписа трябва да бъде с големина 11 (default шрифт за подпис) и не трябва да съдържа много ярки цветове. Текстът трябва да отговаря на същите условия, както и този в самите постове (без голям брой emoticons, заплахи, обиди, реклама и други). 2.4. Линковете са разрешени. Линковете се включват към текстовите ограничения изложени по-горе. Линкове към дразнещи страници, към фирмени сайтове или изобщо рекламни линкове ще бъдат изтривани.4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
                Колкото до това, че и други потребители нарушават правилата: можеш да си сигурен, че щом такъв случай бъде забелязан от модератор или администратор, се взимат мерки. Единствените изключения по отношение на подписа са за рекламодателите във форума (все пак и те трябва да имат някаква полза от това, че са дали някой лев за форума, нали?). А ако сме пропуснали някой нарушител, ами докладвай го. Модераторският екип не е 100 души, нито сме на заплата тук.
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

А защо в профила нямам място за подпис?Или е от настройките ми?
                  Octavia RS

Коментар

Оправих ти профила. Вече всичко трябва да е наред!

Коментар

Pecho написа:
                      Колега Red Storm,Наистина не искам да задълбавам повече в случката, но понеже последното ти мнение ме кара да се съмнявам, че все пак си прочел правилата, нека ти отговоря за съгласието за редактиране: тъкмо напротив - в правилата изрично е записано:
                      2. Подписи...2.2. Текстът в подписа трябва да бъде с големина 11 (default шрифт за подпис) и не трябва да съдържа много ярки цветове. Текстът трябва да отговаря на същите условия, както и този в самите постове (без голям брой emoticons, заплахи, обиди, реклама и други). 2.4. Линковете са разрешени. Линковете се включват към текстовите ограничения изложени по-горе. Линкове към дразнещи страници, към фирмени сайтове или изобщо рекламни линкове ще бъдат изтривани.4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
                      Колкото до това, че и други потребители нарушават правилата: можеш да си сигурен, че щом такъв случай бъде забелязан от модератор или администратор, се взимат мерки. Единствените изключения по отношение на подписа са за рекламодателите във форума (все пак и те трябва да имат някаква полза от това, че са дали някой лев за форума, нали?). А ако сме пропуснали някой нарушител, ами докладвай го. Модераторският екип не е 100 души, нито сме на заплата тук.
                      Колега администратор, това може да е последния ми пост в този форум, но тази арогантност, която се демонстрира тук ме кара да избуша кочината!!! Имаш наглостта на потребител да му посочваш правила за подпис, а същевременно в същата секция седи месец и половина мнение на наглец, който не само рекламира чрез подписа си, ами и аватар с телефоните си спретнал! Текста в подписа не трябвало да съдържа ярки цветове...... Ако някой от модераторския екип ми спретне по-ярък цвят от червения - ОБЕЩАВАМ да го предложа за Нобелов лауреат!!! Ама май тук сте все такива, че няма да има нужда. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=741771#741771 Чети колега-администратор и се срамувай!! Все бях виждал безочие, на като това в този форум........ Евала правя на всички модератори и администратори. А мен за една дружеска шега към колега ми праснаха предупреждение....... Думи нямам, само се хиля!
                      Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Коментар

Working...
                      X