Предложението ми е следното: Мисля че би било готино ако под името на всеки потребител, или по-точно под аватара да се изписва: Кара..../примерно Fiat Punto 97г. 55/Както е в доста други форуми. Друго което би могло да се направи е под името да се изписва "Ентусиаст"; "Кандидат Ентусиаст" :"Старши ентусиаст" Както е във форума на BMW да речем или както е при Lancia "Аматьор": "Професионалист" и тн.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой Каква Кола Кара?
Collapse
X
-
Re: Кой Каква Кола Кара?
Alexius написа:Предложението ми е следното: Мисля че би било готино ако под името на всеки потребител, или по-точно под аватара да се изписва: Кара..../примерно Fiat Punto 97г. 55/Както е в доста други форуми. .
Коментар
-
mariobg
-
Re: Кой Каква Кола Кара?
Mitko написа:Alexius написа:Предложението ми е следното: Мисля че би било готино ако под името на всеки потребител, или по-точно под аватара да се изписва: Кара..../примерно Fiat Punto 97г. 55/Както е в доста други форуми. Друго което би могло да се направи е под името да се изписва "Ентусиаст"; "Кандидат Ентусиаст" :"Старши ентусиаст" Както е във форума на BMW да речем или както е при Lancia "Аматьор": "Професионалист" и тн.
Коментар
-
mariobg
-
mariobg
-
Идеята е много хубава, но мисля, че ще има хора, които ще почнат да пускат безмислени постове- колкото да си вдигнат ранга. Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 . Поздравления към mariobg и Mitko Мислили ли сте си да направим няква страница във форума в която да качваме интересни снимчици? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06FIAT MAREA - 1997г 1.6 16V elx
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар