Господа,престанете с неуместните предупреждения за щяло и нещяло,а си гледайте по-важните задължения,защото форума е заприличал на... Мога да ви дам 1000 примера за това колко сте не компетентни,но предпочитам да си замълча(няма да разберете)ПС Един съвет:започнете да посещавате големите авто форуми и се поучете поне малко Можете да изтриете темата,просто исках да изкажа негодуванието си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До модераторите!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Orcinus
-
Преместих темата от раздел "Общи приказки" в раздел "За форума".Препоръчвам ти да се запознаеш подробно с правилата на форума, ето в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16824Очакваме с радост твоите 1000 примера за некомпетентност, а също така и съвет кои големи автофоруми да посещаваме за да се научим. Ако смяташ че си достатъчно компетентен - заповядай да ни научиш. Благодаря за разрешението, че можем да изтрием темата. Не стана ясно на какво е заприличал форумът. С мнението си обиждаш целия модераторски екип, което е напълно недопустимо, предвид това, че е по повод на направеното ти предупреждение за обида към потребител. За обида на екипа по повод мод. намеса - получаваш второ предупреждение за 1 година. В линка, който ти посочих, може да прочетеш какво трябва да направиш ако смяташ че си предупреден неправилно, или искаш да изразиш негодуванието си.strajaro - виж му първото предупреждение, и ще разбереш за какво става въпрос.
Коментар
-
1.Най-пресния пример за това че не знаете какво правите се намира в темата с вицовете.Там има един юзър които си пуска по 10 вица в различни постове,а не в един,предполагам за да трупа лесни мнения(не знам за какво са му)2.Каква толкова страшна обида съм изрекъл че чак ме наказвате?Никаква толерантност няма!За тебе думата "мишок" може да значи много неща,а за мен е просто жаргон и значи друго,а не пряка обида 3.Защо позволявате на Орлин да настройва хората срещу Сашо без да има каквото и да било отношение по въпроса.Да не говориме че няма и едно смислено доказателство Сами позволявате да стават скандали,защото не знаете кога и как да се намесите 4.Защо поне един път не приехте критика?Вечно вие ли сте прави?Това че някой е станал модератор би трябвало да значи че пипето му сече и не е кон с капаци!Много мога да изпиша по въпроса,но не мисля че някой ща ме разбере(или поне няма да си признае)Единствен krasio_79bs реагира адекватно!Поздрави.
Коментар
-
Колега, предлагам да спреш с безсмислените заяждания!!!Има модераторски екип който си върши работата доколкото успява.Ние също сме хора с личен живот,служебни ангажименти и куп други задачи.Заяжданията ти персонално с Оги не водят до нищо добро.Има екип който преценява кой как си върши работата и дали потребителите спазват правилата.Реплики от типът "Мишок" и подобни за теб може и да са жаргон,но от друг да се приемат като обида.Личният ми съвет към теб е да смекчиш тонът ако все още искаш да пишеш на страниците на форума.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Колега, предлагам да спреш с безсмислените заяждания!!!Има модераторски екип който си върши работата доколкото успява.Ние също сме хора с личен живот,служебни ангажименти и куп други задачи.Заяжданията ти персонално с Оги не водят до нищо добро.Има екип който преценява кой как си върши работата и дали потребителите спазват правилата.Реплики от типът "Мишок" и подобни за теб може и да са жаргон,но от друг да се приемат като обида.Личният ми съвет към теб е да смекчиш тонът ако все още искаш да пишеш на страниците на форума.
Коментар
-
Punto 1.4T написа:krasio_79bs написа:Колега, предлагам да спреш с безсмислените заяждания!!!Има модераторски екип който си върши работата доколкото успява.Ние също сме хора с личен живот,служебни ангажименти и куп други задачи.Заяжданията ти персонално с Оги не водят до нищо добро.Има екип който преценява кой как си върши работата и дали потребителите спазват правилата.Реплики от типът "Мишок" и подобни за теб може и да са жаргон,но от друг да се приемат като обида.Личният ми съвет към теб е да смекчиш тонът ако все още искаш да пишеш на страниците на форума.
Коментар
-
Punto 1.4T написа:1.Най-пресния пример за това че не знаете какво правите се намира в темата с вицовете.Там има един юзър които си пуска по 10 вица в различни постове,а не в един,предполагам за да трупа лесни мнения(не знам за какво са му)2.Каква толкова страшна обида съм изрекъл че чак ме наказвате?Никаква толерантност няма!За тебе думата "мишок" може да значи много неща,а за мен е просто жаргон и значи друго,а не пряка обида 3.Защо позволявате на Орлин да настройва хората срещу Сашо без да има каквото и да било отношение по въпроса.Да не говориме че няма и едно смислено доказателство Сами позволявате да стават скандали,защото не знаете кога и как да се намесите 4.Защо поне един път не приехте критика?Вечно вие ли сте прави?Това че някой е станал модератор би трябвало да значи че пипето му сече и не е кон с капаци!Много мога да изпиша по въпроса,но не мисля че някой ща ме разбере(или поне няма да си признае)Единствен krasio_79bs реагира адекватно!Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар