Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откриване на нов раздел Fiat/Car AUDIO

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откриване на нов раздел Fiat/Car AUDIO

Как ви се струва колеги и в нашият форум да си отворим един раздел за меломаните, а и не само за тях. Смятам, че е доста полезно човек да може да се довери на колега от НАШИЯ форум за проблеми - идеи - проекти и т.н. Все пак технологиите се развиват car-audio -то става все по-нашумяла тема и се съмнявам да има някои, който да не се интересува как може да отстрани проблем с музиката в колата си. p.s Извинявам се - предварително, ако някой вече е пускал подобна тема и аз повтарям. Ако е така, моля темата да бъде заключена/изтрите.Благодаря! Поздрави , Виктор.

По-скоро преименуване на Автоелектроника и Мултимедия (л.м.), защото така или иначе си има там такива теми.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

добра е идеята за такъв раздел но подозирам, че ще се препълни с проекти от сорта на: "как да направим така, че да вдигаме колкото се може повече шум" ... което за някои ще е полезно, но за мен лично - напълно непотребно инфо ...

Коментар

Подобни теми са в интерес на тези, които искат да вдигат "колкото се може повече шум " , aко някой не се интересува - просто ще ги подминава.Раздела "Автоелектроника", по мое мнение е много разводнена тема, не може тема "Сензорът ми за дъжд на чистачките не работи, как да отстраня проблема? " да седи до "Препоръчайте ми качествено CD до 250лв." (или нещо подобно). Поздрави, Виктор.

Коментар

Аз съм ЗА отделен раздел.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

абе така е, но ми се ще да се набляга на качеството, не на количеството .... нинам, сигурно остарявам

Коментар

Не ви ли стига тунинг.бг
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

не мисля че има нужда от нов разделевентуално преименуване на съществуващ
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Според мен, ако се обедини с електрониката ще стане голямо мазало...
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                    Според мен, ако се обедини с електрониката ще стане голямо мазало...
                    Съгласен! Според мен е безмислено да е в един раздел, това са две доста големи теми, но решението не е мое. Давам просто препоръка.

Коментар

Working...
                    X