Тъй като следя обявите за коли в няколко автомобилни форума, ми направи впечатление, че в част от тях само потребител, който е пуснал дадена тема в раздел "Продава", може да публикува нови мнения в темата. Ако това не е трудно да се реализира, ми се струва много сполучливо. Ще отпадне всякакъв спам в раздела, а който наистина се интересува от дадена обява, ще се свърже с продавача по телефон или чрез ЛС.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за форумите "Продава"
Collapse
X
-
И все пак? Една тема по-надолу пак стана дума за СПАМ-а в "Продава". Ами ето как ще изчезне напълно, ако се приеме предложението ми. Не виждам кой ще бъде ощетен. Който е заинтересован, ще се свърже на ЛС или по телефона, а който не е, едва ли ще си направи този труд.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Тази тема изглежда съм я пропуснал. snake, да разбирам ли, че предлагаш в темите да могат да пишат само съответните им автори? Ако е така, ми се струва малко крайно.За подразделите: сегашната платформа не дава възможност за подраздели. Живот и здраве някой хубав ден да преминем на phpBB3, ще го мислим (това се отнася не само за Борса, има и други раздели, които бихме могли да преструктурираме по-удобно).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Pecho написа:Тази тема изглежда съм я пропуснал. snake, да разбирам ли, че предлагаш в темите да могат да пишат само съответните им автори? Ако е така, ми се струва малко крайно.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Очевидно не харесвате това предложение или не може да се реализира технически при тази платформа на форума. Няма да пускам нова тема, затова тук ще ви дам още едно предложение за форумите "Продава". Не съм първият, който смята, че ще е много удобно да има бутон "Избутай темата", вместо да правим избутване с безсмислени постове от рода: Up, , нагоре и т.н. Ако технически не е възможно да се добави такъв бутон, предлагам следното: да бъде увеличен срока, в който можем да променяме или изтриваме собствено мнение от 24 на 48 часа. Ако това се реализира, аз например не бих ъпвал темата си всеки ден с по едно ново мнение, а като мине 24 часа от предишното ми избутване, просто ще го изтрия и ще добавя ново мнение, тип избутване. Така темите няма да се превръщат в безсмислени поредици от няколко страници само с постове-тип избутване, а ще има един-единствен такъв пост в края на темата.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Airfan написа:А аз не одобрявам идеята, в случай, че мнението ми има значение.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Airfan написа:А аз не одобрявам идеята, в случай, че мнението ми има значение.
Коментар
-
Airfan написа:Не ми харесва идеята ти съвсем да не може да пише никой в обявите на потребителите тук във форума. Давам веднага и доводите - понякога за дадено изделие трябва да се попита някой допълнителен въпрос. Представи си какво ще стане ако всички започнат да питат продавача на лично съобщение, по телефона, с димни сигнали и т.н. Ще настане хаос. Много по-добре е когато един пита и получи отговор след това, другите изобщо не се налага да питат за същото нещо.Увеличаването на срока за избутване също не ме кефи, особено ако бързаш да продадеш нещо.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Airfan написа:Не ми харесва идеята ти съвсем да не може да пише никой в обявите на потребителите тук във форума. Давам веднага и доводите - понякога за дадено изделие трябва да се попита някой допълнителен въпрос. Представи си какво ще стане ако всички започнат да питат продавача на лично съобщение, по телефона, с димни сигнали и т.н. Ще настане хаос. Много по-добре е когато един пита и получи отговор след това, другите изобщо не се налага да питат за същото нещо.Увеличаването на срока за избутване също не ме кефи, особено ако бързаш да продадеш нещо.
Коментар
-
Airfan написа:Не мисля, че темата е отишла на кино. След като си я пуснал тук, това означава, че желаеш да се дебатира по нея. Ако си искал да занимаеш само екипа на сайта, то е трябвало да изложиш мнението си в лично съобщение до администратор.Относно срока на избутване, наистина нещо съм се заблудил, вината е моя. Съгласен съм да се увеличи времето, в което да можем да резактираме постовете си, тъй като понякога е неудобно.Съвсем не е явно, че не ги интересува темата, която си засегнал, но неможеш да очакваш да се вземе решение по твоето предложение за 24 часа. Предполагам самите те трябва да го обсъдят и да излезнат с някакво становище, така че им дай време.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз също съм ЗА бутон "избутай" и ако може да се променят заглавията на темите "ПРОДАВА" и "КУПУВА" от авторите при промяна на статута на обявата за да не занимават модератори с подобни промени те си имат достатъчно задачи без това!!! Също и евентуални клиенти ще получават винаги актуална информация от заглавието а не да се ровят в теми от няколко страници да видят накрая "ПРОДАДЕН" например или цена която не го устроива
Коментар
-
да бъде увеличен срока, в който можем да променяме или изтриваме собствено мнение от 24 на 48 часа. Ако това се реализира, аз например не бих ъпвал темата си всеки ден с по едно ново мнение, а като мине 24 часа от предишното ми избутване, просто ще го изтрия и ще добавя ново мнение, тип избутване. Така темите няма да се превръщат в безсмислени поредици от няколко страници само с постове-тип избутване, а ще има един-единствен такъв пост в края на темата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар