Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Що така бе... модератори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Lane Staley, Пешо, ако ти беше пуснал тази тема, щях да я приема като хумористична тема и сега щяхме да се бъзикаме в нея.Но това да е на някой първия пост във форума, го приемам по друг начин. Още повече, че се оказва, че той всъщност имал няколко ника тук - с общ брой мнения 5 от всички никове.Дано ме разбираш. Авторът на тази тема не е тук по причини, поради които аз, ти, Краси и другите колеги сме тук.
    Пичове, въпреки, че често не съм съгласен с модераторите, тук съм солидарен с тях и особено с цитирания пост. Друг е замисълът на колегата пуснал темата, а и наистина е вулгарна, не виждам никакъв хумор, а твърдя, че имам чувство за такъв доста развито.
    Allergic To The Counterfeit

Коментар

Immortal написа:
      Lane Staley, Пешо, ако ти беше пуснал тази тема, щях да я приема като хумористична тема и сега щяхме да се бъзикаме в нея.Но това да е на някой първия пост във форума, го приемам по друг начин. Още повече, че се оказва, че той всъщност имал няколко ника тук - с общ брой мнения 5 от всички никове.Дано ме разбираш. Авторът на тази тема не е тук по причини, поради които аз, ти, Краси и другите колеги сме тук.
      Ха, това са подробности, които не знаех. Бях останал с впечатлението, че някой от обичайните членове на форума е "топнал чушката" където го влече и е решил да прояви чувство за хумор под друг ник без да осъзнава как се излага. Но пък ако някой беше разяснил тези нещица в темата му вероятно щяхме да го поцепим от бъзик и да го направим пишман дето изобщо е решил да се хвали с мъжество И какво ли може да е целил, не мога да разбера. Дали съм прекалено наивен задето не схващам или просто не мога дори да си представя какво може да мине през главата на един "вълшебник"?
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
      X