Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с бутона за смяна на езика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с бутона за смяна на езика

Неприятен проблем, който се появи след преминаването към IE 8. Състои се в това, че при писане на съобщение в някоя тема при опит за смяна на езика от бутона IE веднага забива и излиза съобщение, че трябва да се затвори. Някой нещо да препоръча?
    Прикачени файлове
    FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
    FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Аз отдавна съм с IE8. С твоя проблем не съм се сблъсквал, но ми създава проблеми, когато пиша прекалено дълго мнение - не виждам реда, на който пиша в момента. Освен това емотиконите периодично започват да изглеждат странно сплескани. Пробвай с бутона Compatibility View.
    Прикачени файлове
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Благодаря, snake! Точно с писането на този отговор пробвах предложеното от теб и то успешно Разбира се, преди да натисна бутона, Explorer-а си увисна отново като по команда. Значи явно бутонът се ползва преди да се пише... Между другото, да кажа защо преминах на IE 8. Ами защото докато бях на по-старата версия забивания ставаха по няколко пъти на ден. На случаен принцип. Специално при бутона в нашия форум това не се е случвало, но за сметка на това дори при кликване върху линк - редовно. Забиванията бяха жестоки, най-често изходът беше рестарт...Вкъщи съм с Firefox, там тези проблеми ги няма. Има си обаче други, по-дребни бъгове. Пак свързано с писането на съобщения в нашия форум.

Коментар

Мисля, че щом един път си натиснал бутона, докато си бил във форума, настройката ще се запомни и винаги ще ти отваря форума в съвместим режим. Поне докато пак не натиснеш бутона, когато разглеждаш форума. Настройката се губи и ако ресетваш настройките или чекнеш всички позиции и изтриеш цялата Browsing history.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

По проблема на stivst: не мисля, че специално форумът (phpBB) е причината за грешката. На 3 компютъра имам IE8 (по-често употребявам Maxthon, който ползва ядрото на IE) под 3 различни операционни системи (XP, Vista и Server 2003). Досега не ми се е случвало подобно нещо. А и от толкова потребители във форума, сигурно щеше да има още някой с този проблем, ако кусурът беше в платформата на форума.За местенето (скриването) на курсора при писане на дълъг пост: и при мен го има. Мисля, че причината е в скрипта на конвертора. Ама нали уж се каним да минаваме на друга версия на phpBB, та на никой не му се занимава да проверява. Yellow_Flash_Colorz_PDT_19
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз и не съм допускал, че е гаф на платформата на форума. Знаех си, че е нещо в моя Explorer и просто исках съвет от някой професионалист. Радвам се, че колегата snake веднага предложи решение.Нека все пак споделя и какво става у дома под Firefox. Там пък когато пиша съобщение и искам да се върна назад в текста и да допиша нещо - не става. Поставям курсора където трябва, но буквите се изписват винаги след края на вече написания текст. Напоследък се изхитрих и пействам това, което искам да вмъкна. Само така става...

Коментар

Току-що пробвах с Firefox 3.6.3: при мен не е така. Само дето емотиконите се плясват винаги накрая на текста и трябва да се местят с копи-пейст.Както стана дума, предполагам, че виновен е скриптът на конвертора.
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                Току-що пробвах с Firefox 3.6.3: при мен не е така. Само дето емотиконите се плясват винаги накрая на текста и трябва да се местят с копи-пейст.Както стана дума, предполагам, че виновен е скриптът на конвертора.
                Тoва наистина е леко дразнещо. Предполагам, че това е и причината 99% от потребители да ползват такива само в края, най-често: Но до колкото имам наблюдения и с другите форуми е така.

Коментар

Не знам точно за кое скриване си говорите, но аз преди имах някакъв подобен проблем - пак при дълъг пост някак си изчезваше текста, и Илко ми предложи ТОЧНО решение. Но едва ли ще го намеря в коя тема беше....

Коментар

Working...
                  X