Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Модераторите вършат ли си коректно работата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

доста мислех дали и аз да се включа или да си замълча, но реших да си кажа и аз мнението ... после мислех дали да пиша тук или в темата която е пуснал колега специално за раздел продава... - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=59434но тъй като ще се изкажа малко по общо реших да е тук ... аз съм бил наказван 2 пъти ... втория път за избутване на обява през 22-23 часа, там вярно наруших правилата, но беше от недоглеждане забелязал съм, че на повечето обяви се прави без конкретни мерки, но тук не споря правилото си е правило и аз трябва да си го спазвам...(въпреки, че според мен правилото трябва да е "веднъж на денонощие", защото не винаги можеш да влезеш по едно и също време или изобщо да влезеш даден ден), но както и да е... модераторите бяха прави!!!първото ми наказание обаче беше за въпрос в обява за автомобил, който модератора(всеки може да провери кой) счете за спам ... а то си беше конкретен въпрос имах интерес към колата и ДАЖЕ СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ СТАНА МОЯ СОБСТВЕНОСТ и въпроса ми не беше никакъв спам ... според мен темите в продавам автомобил или трябва само автора да може да пише(както е предложил колегата) или всяко друго мнение трябва да е спам... не може аз да питам за кола която се интересувам и да ме наказват ми то така докато си избера даден FIAT ще бъда с БАН или трябва да задавам въпроси само на ЛС ама то тогава се обезсмисля това да мога да пиша в темите ...и сега конкретен отговор по темата ... Аз мисля, че част от модераторите не си вършат работата както трябва!!!и според мен модератори трябва да се избират с анкети (както на избори), в който естествено да могат да гласуват само регистрирани потребители...и за сегашните модератори трябва да се пусне по една анкетка "да остане ли (лицето Х) модератор и върши ли си добре работата"... всеки потребител във форума регистриран от достатъчно време има наблюдения "ажеба" лицето Х дали и как се справя .... (аз имам)!!! благодаря за вниманието... пп. С поста си не целя да обидя никого!
    ~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
    [[ ]== //// ==[ ]] It
    |\-----------------/| Again
    |_|'-------------'|_| Tomorrow
    Подпис по правилата!

Коментар

Working...
    X