Колеги според вас колегите Модератори вършат ли си коректно работата във форума?Искам да кажа, че понякога ми се е случвало да ме наказват, а някой да бъдат "помилвани" така да се изразя и да не бъдат предупреждавани!Примерно преди няколко дни писах в една тема за Фиат Стило, което се продаваше, че много ми харесва, и че ако имах толкова пари щях да го гледам и взема.Накрая на поста си написах, че мнението ми да се счита като ЪП!Обаче ми беше редактиран поста от колегите Модератори.След това се "спуснах" да гледам обявите и намерих още на 1-вата страница такъв пропуск дето пиша по-горе.Ще ви предоставя линк цък.Ето аз какво бях написал за Стилото и веднага ми беше редактиран постаКолата е адски добре направена и много ми харесва.Аз по принцип сега търся кола да си взема и ако имах толкова пари щях да ходя да я гледам, но уви не ми достигат.Да се счита като ъп за колегата6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусииПостът ти се счита за СПАМ.Модераторски екип на fiat-bg.orgСпоред мен има Модератори и модератори ако ме разбирате.Значи на колегата поста не се счита за спам като не е писал за даденият автомобил, а моят пост точно заради това е редактиран, защото не се отнася пряко към обявата на колегата!Не мога да разбера защо така се получава.Пък оставете друго, вижте, че колегата Модератор е пуснал обявата и не може да не е вижял тоя ОФФТОПИК и все пак не е редактирано.Сега съм предупреден, защото оспорвам решение на Модератор, но мисля, че съм прав в този случай.Въпроса ми е към Вас колеги дали господата Модератори си вършат коректно работата и дали имате такива наблюдения?Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модераторите вършат ли си коректно работата
Collapse
X
-
Някои се престарават, други пък имат различни критерии спрямо различните потребители. И те са хора, и те трябва да отчитат дейност. Моето и бъдещите мнения в тази тема обаче, нямат никакво значение, все едно да спориш със съдията, след като вече е отсъдил дузпата или да се сърдиш на полицая, че от всички неправилно паркирали е глобил точно теб. И мен ме наказваха за спам в раздела Продава, ама не съм се тръшкал толкова, че чак да пусна тема за това.
-
Истината приятелю е една единствена: има ли правила ,трябва да се спазват. Това важи навсякъде. Вероятността да се пропусне някой да мине между капките е огромна, така че може спокойно да си ползваме бутона: докладвай.Има обаче проблем с интерпретирането някои правила и от там идват проблемите, може би трябва да бъдат коригирани и по-категорични, за да няма объркване, така си мисля, защото наскоро и аз настъпах котето.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Stormi - сега ще имаш предупреждение N2 - от личен опит, ако нямаш пък е несправедливост спрямо мен Тука има едно правило, с което си се съгласил:4.2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод модераторска намеса и/или предупреждение е недопустимо. Пък ако искаш и на priest@armenia.com пишиF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Re: Модераторите вършат ли си коректно работата
stormi написа:Колеги според вас колегите Модератори вършат ли си коректно работата във форума?Искам да кажа, че понякога ми се е случвало да ме наказват, а някой да бъдат "помилвани" така да се изразя и да не бъдат предупреждавани!Примерно преди няколко дни писах в една тема за Фиат Стило, което се продаваше, че много ми харесва, и че ако имах толкова пари щях да го гледам и взема.Накрая на поста си написах, че мнението ми да се счита като ЪП!Обаче ми беше редактиран поста от колегите Модератори.След това се "спуснах" да гледам обявите и намерих още на 1-вата страница такъв пропуск дето пиша по-горе.Ще ви предоставя линк цък.Ето аз какво бях написал за Стилото и веднага ми беше редактиран постаКолата е адски добре направена и много ми харесва.Аз по принцип сега търся кола да си взема и ако имах толкова пари щях да ходя да я гледам, но уви не ми достигат.Да се счита като ъп за колегата6. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с обявите и да са написани точно и ясно, така че да се избягват ненужните дискусииПостът ти се счита за СПАМ.Модераторски екип на fiat-bg.orgСпоред мен има Модератори и модератори ако ме разбирате.Значи на колегата поста не се счита за спам като не е писал за даденият автомобил, а моят пост точно заради това е редактиран, защото не се отнася пряко към обявата на колегата!Не мога да разбера защо така се получава.Пък оставете друго, вижте, че колегата Модератор е пуснал обявата и не може да не е вижял тоя ОФФТОПИК и все пак не е редактирано.Сега съм предупреден, защото оспорвам решение на Модератор, но мисля, че съм прав в този случай.Въпроса ми е към Вас колеги дали господата Модератори си вършат коректно работата и дали имате такива наблюдения?
Коментар
-
maskarata написа:fiat_fan написа:Не. Или поне не винаги и определено не всички. И тука има "наши хора", които си спамят на воля.P.S. Сега очакаваме да ни се обясни, че всеки е добре дошъл да стане модератор и най-важното - ЗАБРАНЕНО е да се обсъжда решение на модераторAllergic To The Counterfeit
Коментар
-
Re: Модераторите вършат ли си коректно работата
stormi написа:Колеги според вас колегите Модератори вършат ли си коректно работата във форума?Искам да кажа, че понякога ми се е случвало да ме наказват, а някой да бъдат "помилвани" така да се изразя и да не бъдат предупреждавани!Примерно преди няколко дни писах в една тема за Фиат Стило, което се продаваше, че много ми харесва, и че ако имах толкова пари щях да го гледам и взема.Накрая на поста си написах, че мнението ми да се счита като ЪП!Обаче ми беше редактиран поста от колегите Модератори.След това се "спуснах" да гледам обявите и намерих още на 1-вата страница такъв пропуск дето пиша по-горе.Ще ви предоставя линк цък.Ето аз какво бях написал за Стилото и веднага ми беше редактиран постаВъпроса ми е към Вас колеги дали господата Модератори си вършат коректно работата и дали имате такива наблюдения?Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Ей какво направихте тия дни.Съсипахте модераторите от критика.Аз от като съм регистрирал не въм виждал толкова атаки към тях.И не мога да разбера да не би те модераторите да са дошли да ви ограбят апартамента,или ви взимат част от заплатата,или пък ви ядат от храната във вашият хладилник?Кво се оплаквате че са ви направили една или две забележки.Голяма работа,от това глава не боли.Или са наранили чувствата на някой :P .Мисля че колегата тук го е казал перфектноIchkin написа:Все ще се намери някой да мрънка ... Да ви таковам у мъжете да ви таковам ...Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Според мен модераторите си вършат перфектно работата,разбира се с малки изключения,като един от тях който се оплакваше че отделял от ценното си време ,за да се грижи за форума,като че ли някой го е заставил насила да стане модератор. Но като цяло трябва да има модертори защото иначе във форума щеше да е пълна анархия.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар