Ами може би са необходими някакви критерии за достъп. Изключвам това, че за се регистрираш е задължително да публикуваш телефон(и) за връзка, то се разбира от самосебе си. Може като критерии да се сложи примерно от колко време си регистриран или количество публикувани мнения и т.н.Мисля, че критерийте също трябва да бъдат подложени на обсъждане!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за раздел "Телефон за спешни случай!"
Collapse
X
-
brat_John написа:Ами може би са необходими някакви критерии за достъп. Изключвам това, че за се регистрираш е задължително да публикуваш телефон(и) за връзка, то се разбира от самосебе си. Може като критерии да се сложи примерно от колко време си регистриран или количество публикувани мнения и т.н.Мисля, че критерийте също трябва да бъдат подложени на обсъждане!!!
Коментар
-
rymbym написа:Извинявай, но не мисля че ако някой колега от форума ако няма достатъчен брой мнения не заслужава помощ ако му е нужна в даден момент някъде!Не съм ли прав?Нещо друго трябва да се намисли!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
Колеги, мисля че всеки регистриран трябва да има право на достъп до информацията с телефоните на хората склонни да помагат.Така или иначе публикуването на номера е доброволно.Според мен достъпо до базата през WAP е безмислено, тъй като е достатъчно да се обадиш на някой познат и да го помолиш да види и изпрати номера на колега в региона където си закъсал.Кода който написахме генерира страници като всички други тук.Но все пак ако ще го зареждаме през WAP или GPRS може да махнем излишната информация за по-малък трафик и по-бързо зареждане.
Коментар
-
brat_John написа:rymbym написа:Извинявай, но не мисля че ако някой колега от форума ако няма достатъчен брой мнения не заслужава помощ ако му е нужна в даден момент някъде!Не съм ли прав?Нещо друго трябва да се намисли!
Коментар
-
brat_John написа:Alexius написа:Аз си мисля че идеята с WAP-a е най-добра.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
[quote="stef"]brat_John написа:аз пак подкрепям брата джон :D абе що не пуснете една анкета с оформилите се предложения и готовоVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
yan написа:Реално погледнато има и друг вариатнт.По срещите на форума се запознаваш с колегите. Взимаш им телефоните и при нужда звъниш на ред с реплика от сорта:"Закъсах до еди-кой си град. Завънни на някой наше момче ако познаваш да видим какво можем да направим, братле"Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Mitko написа:Просто до тук има само варианти но никакво конкретно решенеие. Колегата yan ми даде и готово модулче за целта. Вече щеше да е инсталирано, ако не се заговори за WAP. Трябва да се спрем все пак само на една от идеите за да се реализира.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар