От 3 дни имам проблем с посещението и разглеждането на форума,исписва ми тази грешка: # Сайтът може да е временно недостъпен или твърде зает. Опитайте пак след малко. # Ако не можете да заредите коя да е страница, проверете хардуера на компютъра. # Ако компютърът или мрежата са зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет. Моля някой ако знае какъв е проблема да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с влизането във форума
Collapse
X
-
Re: Проблем с влизането във форума
svn написа:От 3 дни имам проблем с посещението и разглеждането на форума,исписва ми тази грешка: # Сайтът може да е временно недостъпен или твърде зает. Опитайте пак след малко. # Ако не можете да заредите коя да е страница, проверете хардуера на компютъра. # Ако компютърът или мрежата са зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет. Моля някой ако знае какъв е проблема да пише.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
-
svn, наистина не е имало проблеми с форума напоследък. Така че причината вероятно е в твоя компютър или в Интернет доставчика ти.Но от описанието ти ми е трудно да кажа нещо конкретно. За да не губим време в гадаене, опитай следното:- Изтрий кеша на браузъра си и пробвай отново (доколкото разбирам, ползваш Firefox, значи: Tools, Clear Private Data)- Опитай с друг браузър (Internet Explorer, Opera, Safari...)- Провери имаш ли изобщо свързаност с форума като гоex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Вероятно причината е при мен,преди 3 дни си смених модема, ползвам за доставчик БТК и от тогава започнаха проблемите.Ползвам Firefox,изтрих бисквитките но пак същата работа,вероятно проблема идва от браузера,който ползвам защото при Internet Explorer за сега няма проблеми.Ще пробвам и деинсталация на Firefox и ще я го инсталирам на ново,благодаря за оказаното съдействиеFiat Brava 1.6 16v 97г.
Citroen C4
Коментар
-
vital написа:Ползвам последната активна тема:Може ли когато се пидписва даден модератор/администратор, да се подписва лично, а не чрез "Модераторски екип на..."? Доста ненужни мнения/теми ще изчезнат или поне намалеят значително.ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
vital написа:Мисълта ми беше за теми, които се модерират След модерираното, модераторът се подписва като "Модераторски екип на...", а не примерно "vital".И после се почва: ама кой ми е преместил/изтрий темата/мнението и т.н
Коментар
-
Няма промяна в политиката и правилата на модераторския екип. Не са променени и правилата на форума, първата точка от които гласи:1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата преди да постват. Потребители, които често постват в грешни теми или раздели могат да бъдат предупредени (виж политиката по-долу).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар