Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анти-законните теми - имат ли място във форума ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Анти-законните теми - имат ли място във форума ?

Много, много, много съм против да съществуват и да не бъдат директно трити теми, в които се обсъжда явно погазване на ЗДП, и евтин тарикатлък ! Преди време пак стана въпрос за това, но всичко остана така. Никой не може да спре даден шофьор да нарушава правилата както му е кеф, но пък да го прави публично, че и съвети да иска как да го прави .... Струва ми се твърде много. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=54747Да не говорим, че конкретният потребител е служител в полицията

Подкрепям.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Твърдо съм против Оги за конкретния случай. Аргумент - винетката е на името на човек, а не на конкретен автомобил.
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Съгласен с Оги, не може едни да купуват , други да са селски тарикати.Аз си купих 2 броя.И 3та кола да имам и 3та ще си купя, стига да ми потрябва !
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Съгласен с Оги, не може едни да купуват , други да са селски тарикати.Аз си купих 2 броя.И 3та кола да имам и 3та ще си купя, стига да ми потрябва !
          Супер! Да живее далаверата!Много го е еня някой дали и 20 ще си купиш, щом имаш.По въпроса за незаконните неща - зависи от случая. Има фирми, които предлагат услугата за преместване на винтека. Винетка се сменя само след предоставяне на бележка за старата. Която пък се изхвърля често.
          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Мисля че фирмите предлагат услугата когато ти е счупено стъклото ? А като отидеш ей така да си местиш винетката - веднъж добре, два пъти... ама постоянно да ходиш и да цакаш по 5 кинта да ти я местят... Не е ли същото, все едно някой да пита - как да пия по половин литър водка, и после да си карам, без да ме хване дрегера ? Само дето утре някой ще каже - "тия прошляци от ФФБ нямат 60 лева за винетка, та ги местят на 3-4-5 коли". Конкретно пък този потребител, като се появи следващата тема за полицаите, ще е първи да каже какви пичове са, и как имало само няколко черни овце в цялата полиция.

Коментар

И аз не съм по тарикътлъците.Но не мога да забравя как миналата година на приятел от Приморско му задигнаха предното стъкло на КАМАЗ-а.Една седмица ги проклинаше гадовете.И пак по темата.Оги,ми темите за радарите и тн. нали и те са малко на ръба на законността.Ама се предупреждаваме и с фарове си святкаме по пътят даже.А и ме съмнява колегата да работи в КАТ,нали се сещаш че те си лепят едни други стикери по стъклата.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Еми това, че се предупреждавате с фарове - това си е ваша работа. Това е може би най-глупавото нещо по родните пътища. По този начин казваш на този отсреща "Намали за малко, че има полиция, и после пак газ! " Колегата може да работи в кат, но личният му автомобил едва ли има нещо общо с кат. И да, наблягам както на тази тема, така и на тези за анти-радари и всякакви други неща, които са против текущото законодателство. Против съм също така да има теми в които се коментират позициите на камерите с радари. Обаче нали всеки е малко тарикат, и кара с малко над позволеното, а само където има камери - намалява. Затова и съществуват подобни глупави теми. Утре някой Сульо ще се натресе в някой Пульо, и поне единия от двамата ще е с винетка която е лепена на N-броя коли. Това на практика е кола, за която няма платена винетна такса. Но се движи по пътя, и се нацелва в теб, в мен, в нашите деца, в нашите роднини....

Коментар

ogi28b написа:
                  Еми това, че се предупреждавате с фарове - това си е ваша работа. Това е може би най-глупавото нещо по родните пътища. По този начин казваш на този отсреща "Намали за малко, че има полиция, и после пак газ! " Колегата може да работи в кат, но личният му автомобил едва ли има нещо общо с кат. И да, наблягам както на тази тема, така и на тези за анти-радари и всякакви други неща, които са против текущото законодателство. Против съм също така да има теми в които се коментират позициите на камерите с радари. Обаче нали всеки е малко тарикат, и кара с малко над позволеното, а само където има камери - намалява. Затова и съществуват подобни глупави теми. Утре някой Сульо ще се натресе в някой Пульо, и поне единия от двамата ще е с винетка която е лепена на N-броя коли. Това на практика е кола, за която няма платена винетна такса. Но се движи по пътя, и се нацелва в теб, в мен, в нашите деца, в нашите роднини....
                  Така е Оги, за съжаление...Лошото е че винаги ги е имало и ще ги има въпросните теми.Лошото е че наистина не получаваме качествени пътища срещу купуването на винетки,това ядосва много хора и допълнително ги насърчава да мислят разни шмекерии.Ако имахме наистина качествени пътища предполагам и процента на тарикатите щеше да е по малък.Помниш ли как ни убеждавах че въвеждането на винетна система ще подобри пътищата?А на всяко ново трасе седят едни табели за финансиране от "ЕС".Ако видя табела "Изграждането на този участък е финансирано от покупката на винетки" ще си купя две за единственият ми автомобил.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Все си мисля, че и идеални да са ни пътищата, все ще има тарикати дето да гледат да минат тънко.Дори както се оказва и в "любимото" ми МеВеРе.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

GTipo написа:
                      emzo написа:
                      Супер! Да живее далаверата!Много го е еня някой дали и 20 ще си купиш, щом имаш.
                      Съжалявам, но не разбирам поста ти !
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                      X