Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Това ли е начинът?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това ли е начинът?

Lane Staley написа:
    Заглоавието не трябва и да е "НАП срещу Еле?"Ако е както аз предлагам ще е еквивалентно на "Давид срещу Голиат" - демек първо изписваме този, който има по-малки шансове за успех, че да има повече съспенс Колега, призовавам Ви към въздържане от подобни забележки в бъдеще.Някои потребители явно нямат развито чувство за хумор и се дразнят.Модераторски екип.
    Всъщност, колегата се опитва да ме дразни, но и модераторът не остава по-долен от него. Мисли ли въпросният модератор/администратор, че това е начинът - да не обидим колегата, за направената в червено забележка, но пък може да си позволим да подчертаем, че въпросният човек няма чувство за хумор. Ако предното беше опит за дразнене, това е опит за обида. Това ли ви е безпристрасността в отсъждането? Или в зависимост от потребителя, подхождате по различен начин - някой го отнасят по-често, защото не са ви приятни, а други по-рядко, защото са ви приятели, да не ги обидите! Но пък ако някой е обект на подобно отношение е много удобно да се включите, защото винаги можете да спрете страстите?По повод червеното по-горе искам да кажа, че съм безкрайно разочарована от отношението на въпрсния модератор. И още един въпрос: Защо полагащото ми се възражение относно предупреждението, изпратено до Еsper преди 5 дни така "удобно" се изгуби по веригата - до вчера никой не беше чувал за него, а днес????? По тази причина няма да се оплаквам повече лично, а ако има какво да кажа, ще го кажа във форума. БлагодаряП.П Видях, че са ми сложили още едно предупреждение, защото съм направила забележка, че не желая тема, на която аз съм авторът, да има подобно заглавие? Мисля, че в случая не става въпрс за нарушаване на правилата на форума, а за безкрайно неуважение към правата на всеки потребител сам да избира заглавието на темата, която е пуснал. Може би ние нямаме право на това? Никъде в правилата не пише, че модератор/администратор има право по свое усмотрение да променя или да добавя писания на потребител? Или може би вече има?освен това няма нужда да ми слагате бан - мисля сама да напусна форума. Винаги съм се старала да бъда честна към потребителите, като винаги съм се извинявала или лично/ или по скайп на тези, които може би са били засегнати от думите ми. За сметка на това, извиненията, които съм получавала, са много по-малко от обидите. Ще дам само 2 примера: Нека krasio_79bs да си спомни, когато правеше стикерите за стъкло и все още не беше модератор за съобщението, което получи от мен. Отделих повече от час да ми разясня какво е визитка и как се прави, но никога не получих поне едно Благодаря, но вместо това получих обиди в темата му. Благодаря на Immortal за проявеното съдействие. разбира се, никой никога не научи за това, защото не исках да поставям колегата в неудобно положение. нека сега naskobg да си спомни за разменените ймейли по повод ГО преди може би месец, в които открито ме обвиняваше, че аз не мога да чета закона и как той няма време да си губи времето с такива като мен. Всъщност не е така, но аз никога не получих извинение за това/. Затова много благодаря, но няма нужда да ми слагате бан, мисля сама да напусна. Моят съвет е, ако не искате да останете затворен кръг е редно да си прегледате правилата на форума, както и критериите, по които налагате наказанията. Обидно е за всеки да бъде обвинен в спам в общия раздел на форума, като се има предвид на количеството спам в него. Благодаря за вниманието. ЕленаП.П. Сега като се замисля, мислех да стана член на форума и да попълня бумагите като ми се освободи време, като винаги съм си мислела, че прекалено се бавя с това - сега отчитам, че забавянето ми не е било грешка. Ще си тръгна от форума безкрайно обидена, защото едва ли има потребител, към който са се отнасяли по подобен начин.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Еле,тъй като знам че държиш да се излагат точните факти ще те помоля да не ме изкарваш"неблагодарник и тн".Това което ми обясняваше беше за визитки на форума,не за стикер за стъклото.Не го приех като помощ защото не съдържа практическо обяснение на това как да направя визитка.По скоро го приех като разяснение що е то визитка,а относно това дали ти е отнело час или два никой освен теб няма как да знае.Щом си казала ще постна съобщението отнело ти час за моята "неблагодарна" личност.Мисля че има достатъчно разумни хора да преценят реалната помощ от това съобщение.
    Само аз ли спамих по темата? Или само аз съм жена, която е спамила по темата (не видях жлъчни изказвания към спамерите от мъжки пол) - замисли се над това. Погрешно мислиш, че хората няма да се изкажат заради мен, те просто няма какво да кажат.Колкото до визитката, за да имаш успех, не работи с фотошоп или подобна растерна програма - работи с векторна. Много по-лесно се оразмерява и няма проблем с качеството. Ако все пак ще работиш с растерна програма, работи с 300 dpi за качествен печат. Визитката е с размер 90х50 мм, като между визитките на листа се поставя поне 1мм фон за рязане от всяка страна. Текстът в самата визитка се поставя във въображаема рамка, която е на 3-5 мм от края на визитката, зависи къде се печата. т.е. ако колата ти е фон, то тя трябва да е на цялото поле 90х50 мм, всичко останало трябва да се побере в нивидима рамка, разположена на 3-5мм от ръба, т.е. с размер 87х47 - 85х45 мм. Въпросният 1 мм фон за рязане, при визитка с различен от бял фон, е желателно да не бъде в бяло - така се избягват евентуални бели линии, които могат да останат при рязане, и са дразнещи. например, ако фонът е червен или преобладава този цвят - направи разстоянието в близък до този нюанс цвят. При създаване на изображението трябва да се съобразиш и с цветовия модел. Както знаеш, може би, основно се използват две системи CMYK и RGB. CMYK се използва за печат, RGB се използва при екранно базирани системи и телевизии. Затова твоята визитка трябва да е в CMYK. Добре е да не си играеш много със смяна на системите, защото разпечатката може да е в различен цвят от първоначалния замисъл, въпреки че на екрана изглежда точно както трябва да е. Преди да започнеш, трябва да се замислиш и за дизайна. Има цяла наука за разположение на обектите върху определена площ, наречена композиция. Това е доста сложно за обяснение, но пък е важно за цялостния облик. Има различни начини за композиране на обекти, но нямам достатъчно време, за да ти ги разясня. Единственият ми съвет е да не слагат логото на ФИАТ форума в някой ъгъл или централно. За сметка на това, можеш да потърсиш в интернет модели на визитки, да си харесаш една композиция и да я използваш. Освен това не е задължително композицията да е по дългата страна, спокойно можеш да разчупиш стереотипа и да поставиш визитката вертикално.УспехЕл
    Мисля че помниш и че получих неофициално предупреждение за диалозите водени с теб.Беше ги оприличила като "тенденциозно заяждане" с теб.Доколкото имам спомен от тогава няма твоя тема и мнение по която да съм имал каквото и да било отношение.И за напред ще остане така.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Все пак ЕLE е дама и наистина тя е права - беше най-критикувания съфорумник (сигурно е имало защо ама все пак). Смятам че форумът ще загуби част от чара си без нея.
      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Съгласен съм с ele.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А аз защо ли съм останал с впечатлението че ele само се заяжда и иска все да бъде център на внимание и все тя да бъде правата и най-отгоре
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Аз мисля, че Еле много време я изтърпяха във форума.

Коментар

Мнението ми е, че за някои неща, които е написала по-горе е абсолютно права. Аз също не бих се занимавала с лични съобщения, а бих го написала, за да го прочетат всички. Тук е мястото да спомена, че и мои мнения са трити защото на някой не са му били удобни. Между спам и спор има разлика. Мисля,че всяко мнение трябва да се уважава, независимо дали съвпада с това на модератора или администратора или потребителя. Няма как да мислим еднакво, а и не е нужно Всеки си носи последствията за казаното /написаното/. Не защитавам Еле, не я познавам. Но мога спокойно да кажа на база прочетено, че е доста умна жена и в никакъв случай не е некомпетентна /за някои неща разбира се/. Мисля, че бан не беше нужен при факта,че тя напуска форума сама. Но...не се оспорва решение на модератор Поздрави!

Коментар

Това е раздел "За форума", ако някой не е обърнал внимание, а не раздел "Съгласен ли съм с модераторите".
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                X