Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Това ли е начинът?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това ли е начинът?
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.Етикети: –
-
Еле,тъй като знам че държиш да се излагат точните факти ще те помоля да не ме изкарваш"неблагодарник и тн".Това което ми обясняваше беше за визитки на форума,не за стикер за стъклото.Не го приех като помощ защото не съдържа практическо обяснение на това как да направя визитка.По скоро го приех като разяснение що е то визитка,а относно това дали ти е отнело час или два никой освен теб няма как да знае.Щом си казала ще постна съобщението отнело ти час за моята "неблагодарна" личност.Мисля че има достатъчно разумни хора да преценят реалната помощ от това съобщение.Само аз ли спамих по темата? Или само аз съм жена, която е спамила по темата (не видях жлъчни изказвания към спамерите от мъжки пол) - замисли се над това. Погрешно мислиш, че хората няма да се изкажат заради мен, те просто няма какво да кажат.Колкото до визитката, за да имаш успех, не работи с фотошоп или подобна растерна програма - работи с векторна. Много по-лесно се оразмерява и няма проблем с качеството. Ако все пак ще работиш с растерна програма, работи с 300 dpi за качествен печат. Визитката е с размер 90х50 мм, като между визитките на листа се поставя поне 1мм фон за рязане от всяка страна. Текстът в самата визитка се поставя във въображаема рамка, която е на 3-5 мм от края на визитката, зависи къде се печата. т.е. ако колата ти е фон, то тя трябва да е на цялото поле 90х50 мм, всичко останало трябва да се побере в нивидима рамка, разположена на 3-5мм от ръба, т.е. с размер 87х47 - 85х45 мм. Въпросният 1 мм фон за рязане, при визитка с различен от бял фон, е желателно да не бъде в бяло - така се избягват евентуални бели линии, които могат да останат при рязане, и са дразнещи. например, ако фонът е червен или преобладава този цвят - направи разстоянието в близък до този нюанс цвят. При създаване на изображението трябва да се съобразиш и с цветовия модел. Както знаеш, може би, основно се използват две системи CMYK и RGB. CMYK се използва за печат, RGB се използва при екранно базирани системи и телевизии. Затова твоята визитка трябва да е в CMYK. Добре е да не си играеш много със смяна на системите, защото разпечатката може да е в различен цвят от първоначалния замисъл, въпреки че на екрана изглежда точно както трябва да е. Преди да започнеш, трябва да се замислиш и за дизайна. Има цяла наука за разположение на обектите върху определена площ, наречена композиция. Това е доста сложно за обяснение, но пък е важно за цялостния облик. Има различни начини за композиране на обекти, но нямам достатъчно време, за да ти ги разясня. Единственият ми съвет е да не слагат логото на ФИАТ форума в някой ъгъл или централно. За сметка на това, можеш да потърсиш в интернет модели на визитки, да си харесаш една композиция и да я използваш. Освен това не е задължително композицията да е по дългата страна, спокойно можеш да разчупиш стереотипа и да поставиш визитката вертикално.УспехЕл
-
Meril
Мнението ми е, че за някои неща, които е написала по-горе е абсолютно права. Аз също не бих се занимавала с лични съобщения, а бих го написала, за да го прочетат всички. Тук е мястото да спомена, че и мои мнения са трити защото на някой не са му били удобни. Между спам и спор има разлика. Мисля,че всяко мнение трябва да се уважава, независимо дали съвпада с това на модератора или администратора или потребителя. Няма как да мислим еднакво, а и не е нужно Всеки си носи последствията за казаното /написаното/. Не защитавам Еле, не я познавам. Но мога спокойно да кажа на база прочетено, че е доста умна жена и в никакъв случай не е некомпетентна /за някои неща разбира се/. Мисля, че бан не беше нужен при факта,че тя напуска форума сама. Но...не се оспорва решение на модератор Поздрави!
Коментар
-
Това е раздел "За форума", ако някой не е обърнал внимание, а не раздел "Съгласен ли съм с модераторите".VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар