Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Филтър за подреждане на потребителите по нас.място.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Филтър за подреждане на потребителите по нас.място.

Колеги искам да попитам как мога да си намеря колеги само от Добрич защото когато търся в Потребители то има 600 и кусур страници с потребители и е доста баламско така ако някой може да помогне ще съм благодарен Грешен раздел->ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Цъкаш горе на потребители,после подреждане по местожителство и после по възходящ ред и след малко ровичкане стигаш до Д.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

опитах но не ги подрежда по азбучен ред ами почва с габрово после варна бургас после видин пак и така малко бъркотия...и си помислих че може да има и друг начин че...голяма лудница така

Коментар

да ве колеги мн.е кофти,като пусках ЛСта на колегите от Търг. за серща луд станах да прехвърлям страници,ам докат стигна до там.И тогаз видех че има регистр.към 85 ника.Ще помоля за по-голяма настройка и аз,спремо тва..Аве чудех се дали можете и др.да ми кажете.Имам запаметен линк на форума ни към фаворити на компа ма секи път ми иска парола ник и вход да натисна направо за да ми писва да си ги вкаравам постоянно кажете как моа да го оправа.

Коментар

Re: Филтър за подреждане на потребителите по нас.място.

7or37o написа:
          Колеги искам да попитам как мога да си намеря колеги само от Добрич защото когато търся в Потребители то има 600 и кусур страници с потребители и е доста баламско така ако някой може да помогне ще съм благодарен
          http://forum.fiat-bg.org/memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=600h ttp://forum.fiat-bg.org/memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=630h ttp://forum.fiat-bg.org/memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=660h ttp://forum.fiat-bg.org/memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=690h ttp://forum.fiat-bg.org/memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=720h ttp://forum.fiat-bg.org/memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=750h ttp://forum.fiat-bg.org/memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=780h ttp://forum.fiat-bg.org/memberlist.php?mode=location&order=DESC&start=810
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Мерси колега ти от кой град си междуругото

Коментар

Working...
            X