[color=blue:9a1577441c]"Този вапрос ви задавам по повод тази статия в днес.бг Пиян шофьор от ромски произход причини катастрофа, дълга близо 300 метра в столицата, съобщава агенция ,,Фокус
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изразявам несъгласие
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Темата ти няма да бъде изтрита.Просто ще бъде в подходящият за нея раздел.Има си установен ред във форума.Като не си съгласен с решение на модератор да се обърнеш към администратор.Ако той прецени че действията на модератора са неправилни ще вземе съответните мерки.Напълно ненужно е след всяко несъгласие с правилата на форума да се пускат подобни теми.1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
Коментар
-
Едно предложение към модераторите: когато преместват дадена тема, (с изключение на случаите, когато отива в коша,) в раздела, в който е пусната, да остава линк към преместената тема. По-рано (допреди около година) това почти винаги се правеше така, от известно време темата директно се озовава в нов раздел.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
точно тва искат да кажат модераторите,че с таз тема само се надъхват хората към насилие.Ако моята кола е от помлените ще изчакам да вида ко ше направат компетентие органи и тогаз ше измисла.Малко не ми се върва точно така да се е случило кат знам преиначаването на журналистите.Най-много хората са седели от страни и са му гледали сейра,повечето собственици са си имали каско съм сигорен.А автора ко щеше да му направи на човека ако и той е от потърпевщите.
Коментар
-
Явно прага на търпимост на модераторите към подобни несъгласия, оспорване, поставяне под съмнение на модераторски решения, забележки, предупреждения и т.н. е много висок.Както наскоро писах при подобен случай - има правила и предвиден ред в тях, когато потребител е недоволен от модераторска намеса какво да направи и към кого да се обърне. Регистрирайки се в този форум всеки потребител се е съгласил с тези правила. Оттук насетне всеки, който не се придържа към този ред на оспорване, а го прави публично във форума под каквато и да е форма ще получава официално предупреждение.Не сме тук за да се правим на стражари и апаши, а за да си помагаме, да общуваме и да си прекарваме добре най-общо казано. Ако някой има желание и нови идеи, както и излишно време, енергия и нерви да се включи в модераторският екип - място и нужда винаги има.Някои колеги го направиха, но не издържаха дълго...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
krasio_79bs написа:Напълно ненужно е след всяко несъгласие с правилата на форума да се пускат подобни теми..[/b]...ilkor написа:Темата пусната по този начин е ясно на къде ще иде. Има ли желаещи да четат 2-3 страници с псувни преди да бъде заключена ?...kiro_of_the_day написа:Оттук насетне всеки, който не се придържа към този ред на оспорване, а го прави публично във форума под каквато и да е форма ще получава официално предупреждение..She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:И понеже виждам, че ти прави кеф да цитираш в червено, да питам нещо относно един цитат по-долу:1.11. Горните правила на форума са приложими и за личните съобщения. Злоупотребяването със системата за ЛС (лични съобщения) може да доведе до предупреждение и/или до изключването на ЛС.Това означава ли или не означава, че се четат всички ЛС? И ако означава, една от многото причини да има 2 форума на Фиат не е ли точно четенето на ЛС? Наистина не съм сигурен, затова питам - просто съм останал с такова впечатление, тогава не съм бил член на нито един от двата форума.
Коментар
-
Meril
peho написа:gantcho написа:И понеже виждам, че ти прави кеф да цитираш в червено, да питам нещо относно един цитат по-долу:1.11. Горните правила на форума са приложими и за личните съобщения. Злоупотребяването със системата за ЛС (лични съобщения) може да доведе до предупреждение и/или до изключването на ЛС.Това означава ли или не означава, че се четат всички ЛС? И ако означава, една от многото причини да има 2 форума на Фиат не е ли точно четенето на ЛС? Наистина не съм сигурен, затова питам - просто съм останал с такова впечатление, тогава не съм бил член на нито един от двата форума.
Коментар
-
gantcho написа:krasio_79bs написа:Напълно ненужно е след всяко несъгласие с правилата на форума да се пускат подобни теми..[/b]...ilkor написа:Темата пусната по този начин е ясно на къде ще иде. Има ли желаещи да четат 2-3 страници с псувни преди да бъде заключена ?...kiro_of_the_day написа:Оттук насетне всеки, който не се придържа към този ред на оспорване, а го прави публично във форума под каквато и да е форма ще получава официално предупреждение..
Коментар
-
Meril
peho написа:Meril написа:Тук и аз ще питам. Как се доказва, че потребителят който се оплаква,че някой го обижда на лични съобщения казва истината?
Коментар
-
До сега не е възниквал подобен спор за доказване на обиди чрез ЛС. Екипът поддържащ форума няма за цел да прави разследвания а да поддържа форума в приятен за окото вид за повечето потребители. За да се чувстват комфортно и да го посетят пак.Технически естествено че е възможно да се четат всички ЛС - те са записани на сървъра. Достъп до тях имат единствено администраторите. НИКОГА обаче това не е правено а и сме се разбрали това да не прави НИКОГА. Знаем защо 99% от потребителите напуснаха другия форум - администраторът му не само четеше всички ЛС-та но и ползваше данните на потебителите както намери за добре. И ние никога няма да слезем на това ниво.При оплакване за обиди чрез ЛС най-вероятната реакция ще бъде предупреждаване чрез ЛС.Значи точният отговор е ЛИЧНИТЕ СЪОБЩЕНИЯ В ТОЗИ ФОРУМ НЕ СЕ ЧЕТАТ! Аз лично нямам нищо против такива теми изразяващи несъгласие стига да са пуснати в правилния раздел на форума. Това е нормално - не може мненията на всички да съвпадат. Ако е допусната някъде някаква грешка тя може да се поправи - всеки може да сбърка.Но в конкретния случай и моето мнение е че темата е заключена с основание и не виждам грешка в действията на модератора който го е направил.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар