Колега, КОЛЕГИ... не падайте на МАХЛЕНСКО НИВО ве...аре изуйте ги тези комплекси....аре стига излагации ве....НА ВАС ДВАМАТА, умрелия самолет и потъ рпевшия ви давам приза за МЪЖКА ИНТРИГА на 2009 ВЕ..... аре спрете да РИВЕТЕ ВЕ.... излагате се!!!!Що се мислите, че трябва ДА сте все център на внимание тук.... ако НЯМА КАКВО да правите, защо го правите в този форум!!!Може да не ми отговаряте и да не предизвиквате сарказма ми... аре явете се след 45 дни тук да ви призная за характери!!!!Стига драми, жълт сериал врътнахте... бахти п-те!!!!Аре ДРУМ!!!!ПС... няма ли кой да се намери да заключи и премести тази "ПЕРЛА".... този "ЛИСТОПАД" в КОША!!!!! ?????deadairplanе.... АКО БЯХ В ЕКИПА, немедлено бих ти пуснал анкета на "СЛУЖЕБНИ", успокой се приятелю, почини си за някой-друг месец!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Довиждане на всички.
Collapse
X
-
deadairplane написа:Успя да отидеш в коша да намериш тема пусната от емзо, при това, че бутона цитат там не работи и дава грешка, написал си таговете ръчно и си добавил ника ми пак ръчно, и накрая не си разбрал, че цялата тема е за емзо и защо има предупреждение??? Кой би повярвал?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ъм ... простете ме, ама ... не се познаваме лично, но и двамата не сте 20 годишни келемета ... а в момента ви говори едно такова ... Ай стиснете си ръцете ... Ако ходя до Австрия ... кой ще бутне едно рамо, ако си отиде Малоун Наистина ... отстрани сте баш като децата ... стегнете се малкоFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар