Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно форум "Продавам авточасти"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Придържайте се към темата колеги. Стига спам.

Коментар

Кое тук не е по темата модераторе?!
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
        С какво скопявам продажбите?
        С това, че като спреш ЪПовете, десетки теми се появяват след моята/твоята.За 1 седмица ще е много назад.НА ТЪРСАЧКАТА НЕ РАЗЧИТАМ, ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА !Дано по-скоро преминем към phpbb ver.3 , но дори и това няма да оправдае искането ти.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          С това, че като спреш ЪПовете, десетки теми се появяват след моята/твоята.За 1 седмица ще е много назад.НА ТЪРСАЧКАТА НЕ РАЗЧИТАМ, ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА !
          Много егоистично.А защо трябва десетките нови теми след твоята да бъдат "затрупани" от стари теми, с UP-ове, като твоята да речем?Въпроса опира до толерантност emzo.За търсачката съм съгласен. И проблема не е във версията на phpBB. Доста форуми ползват тази версия и търсачките им се справят повече от задоволително. Тук има нещо друго, нещо което е объркало нещата или е разбутано неволно.
          www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
            emzo написа:
            С това, че като спреш ЪПовете, десетки теми се появяват след моята/твоята.За 1 седмица ще е много назад.НА ТЪРСАЧКАТА НЕ РАЗЧИТАМ, ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА !
            Много егоистично.А защо трябва десетките нови теми след твоята да бъдат "затрупани" от стари теми, с UP-ове, като твоята да речем?Въпроса опира до толерантност emzo.
            Че аз съм си егоист Щото не знам вече на къв език да ти го обясня, като премахнеш ъп-а, ще се появят още 30-40-50 теми с нови стоки за продан и твоята/моята отива 10 страници назад.Епа кой ще е тоя като тебе дето рови 10 страници назад, за да си търси нещо ?Отговор - ти и още един-двама.Всъщност дреме ми, кефи ме спора, в него е истината Но да направим темата анкета, да видиш, че няма да те огрее слънцето ?Аз предлагам да няма КУПУВА ПРОДАВА
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз съм съгласен с теб напълно, така е, без ъповете ще се появят още 20-30 теми с нови стоки и на купувачите и на мен лично ще ни е интересно да четат тях, а не тези които вече сме чели и не сме намерили търсената част в тях.И с това трябваше да започнеш, че не те е грижа за функционалността на "Продавам авточасти", а те интересува единствено твоята обява.Приемам го, няма нужда да спорим, поне с теб, за мен е безмислено.Спора не е конструктивен, а чесане на пръстите от твоя страна.Дано админите прочетат темата и се замислят. Зависи от тях, не от теб или мен.
              www.cyxap.com

Коментар

Пускай анкета в общи, да видим vox populi.Aз само ще гледам сеир
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                X