Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно форум "Продавам авточасти"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно форум "Продавам авточасти"

Впечатленията ми от този форум [Продавам авточасти], ме карат да ви предложа да обсъдим част от правилата там.1. Търсейки определена част се оказа че обява от вчера [да речем], днес е на втора или трета страница. И това е следствие не на смислени постове в текущите обяви, а на "up"-ове в теми, които очевидно никого не са заинтересували доста време.2. Виждам определена тема, по която има писани 9-10 страници. Преминавайки през страниците се оказва, че в самата тема има два или три въпроса от членове на форума, без отговор и всичко останало са "up"-ве, които с нищо не помагат. Е, трябва ли да "разгръщам" десетина страници за да видя, че в темата няма никакъв диалог. Той разбира се там не е нужен, възможно е кореспонденцията да е станала чрез ЛС, но ... няма и никакъв белег за това, кои части са продадени, за да не питаме излишно.В тази връзка, по мое мнение, не е лошо да обсъдите премахването на опцията "up" на обявата през 24 часа, както и въвеждането на правило всяка продадена част да бъде отбелязвана като такава още в първия пост.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Чудиш се какво да напишеш ли ? Де ги тия теми с по 10 страници ? Колко части си продал ти в този форум ? Изобщо продавал ли си нещо ?
    В тази връзка, по мое мнение, не е лошо да обсъдите премахването на опцията "up" на обявата през 24 часа
    Защо ? Не става ясно от поста ти ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Присъединявам се към искането на Malone, трябват по строги правила и дори подфорум, също ясни заглавия на обявите...за да се улесни търсенето. emzo

Коментар

Колко неща си продал ти в този форум ?п.с. не случайно задавам тоз въпрос и на двамца ви
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Излишно се повтаряш...В случая говорим за прегледност и по лесно търсене, как прецени че трябва да съм продавал нещо за да давам мнение не ми е ясно, но и не ме интересува тъй като се отклоняваме от основното! Не е лошо да се обсъдят изброените неща, а защо не и още предложения на потребителите!И все пак за да не потретиш, ще ти отговоря: не съм продавал, но ако пусна обява ще е с ясно заглавие, снимки и т.н. и темата ми няма да се "джурка" ежедневно докато не си продам чарка...все неща които в момента липсват.Пример: пуснал тема, снимки ще качи "тези дни", но пък отворен към въпроси и всеки може да пита в темата, а преобладаващия отговор на въпросите да е този знак Ако все още не е разбираемо, ще отделя време за конкретни примери, и как е в други форуми - обещавам :D

Коментар

Чакай, чакай.Това, че ще пусне снимки после ..... ми негов проблем, няма снимки - няма да пуска обява.Тука съм съгласен.Ама няма кой да следи за тия неща.К’во Ви бъркат ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Говорите за съвсем различни неща.Това,че някой хора не могат да си напишат обявите си е отделен въпрос.Напълно подкрепям колегата емзо.Ако първия пост в една тема се редактира редовно,с това коя част е продадена или има добавена нова,всичко ще е ясно и точно... Пък и кво толкова ви коства.Сега се поразрових,от 10 теми,само две бяха с повече страници.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                Говорите за съвсем различни неща.Това,че някой хора не могат да си напишат обявите си е отделен въпрос.Напълно подкрепям колегата емзо.Ако първия пост в една тема се редактира редовно,с това коя част е продадена или има добавена нова,всичко ще е ясно и точно... Пък и кво толкова ви коства.Сега се поразрових,от 10 теми,само две бяха с повече страници.
                Колега да те попитам сега като emzo ли си във форума или като Princo ? За да знам как да взема отношение и аз по въпроса , защото колегата Malone добре е задал въпроса плюс обосновката си и е дал обобщено предложение. Първия ми въпрос е правокиран от това че пряко в над 10-15 случая двамата вземата отношение по дадена тема в рамките на ЕДНА минута Коментарите в повечето случаи един след друг , с две думи моментална реакциа В други теми като тази разликата е 5-10минути. Това ме навежда на мисълта да не би да сте се разменили Username и някой път да се бъркате кой с кое име е влязъл. Просто съм наблюдателен човек , без лоши мисли
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Tи пък Наско:1. спамиш след всяко изказване на Принко2. ама не знаеш ли, че Принко е моя зъл двойник спамер ?end of 3. Нищо не става ясно от поста на автора на темата за ъпчетата !
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Atanas71 написа:
                    Princo написа:
                    Колега да те попитам сега като emzo ли си във форума или като Princo ? За да знам как да взема отношение и аз по въпроса , защото колегата Malone добре е задал въпроса плюс обосновката си и е дал обобщено предложение. Първия ми въпрос е правокиран от това че пряко в над 10-15 случая двамата вземата отношение по дадена тема в рамките на ЕДНА минута Коментарите в повечето случаи един след друг , с две думи моментална реакциа В други теми като тази разликата е 5-10минути. Това ме навежда на мисълта да не би да сте се разменили Username и някой път да се бъркате кой с кое име е влязъл. Просто съм наблюдателен човек , без лоши мисли
                    И аз съм много наблюдателен,именно поради това видях с орловия си поглед темата и реших да не остана назад и да драсна 1-2-3-4-5-6 реда мой мисли! И между другото,бях 100 % сигурен,че ще спамниш и тук отново след мой пост. Иначе донякъде позна.Като емзо го няма пиша от неговия профил,а като ме няма мен,той пише от моя,няма да изоставме я ? Този път 29 минути разлика.П.П Тва последното не е вярно.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                      Atanas71 написа:
                      Princo написа:
                      И аз съм много наблюдателен,именно поради това видях с орловия си поглед темата и реших да не остана назад и да драсна 1-2-3-4-5-6 реда мой мисли! И между другото,бях 100 % сигурен,че ще спамниш и тук отново след мой пост. Иначе донякъде позна.Като емзо го няма пиша от неговия профил,а като ме няма мен,той пише от моя,няма да изоставме я ? Този път 29 минути разлика.П.П Тва последното не е вярно.
                      Не съм сигурен , поне трябваше да ни дадеш ти отговор не emzo . Нали виждаш че теб цитирах , но както сте решили Приликата е очевадна Нещо като акумулатора от Метро ....
                      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

emzo написа:
                        Нищо не става ясно от поста на автора на темата за ъпчетата !
                        Колко по ясно да ти го обясня? Мисля, че първия ми пост е написан на български.Оказва се, че има теми с няколко страници само с UP-ове или предимно с такива.Желанието ми е, чрез промяна на правилата да се постигне ефект, като вляза през два-три дена в "Продавам авточасти", да видя нови обяви, а не обяви на едни и същи хора.Отделно от това, в първия пост да е посочено какво е продадено, за да не чета 10 страници пазарлъци или да пиша и аз ненужни въпроси.Нека ъповете да са или с промяна в цената, или за продадена част.И какво общо има това, дали съм продавал тук нещо или не?Продавал съм други компоненти в други форуми и никъде няма подобно правило за безмислен up. Напротив, подобно поведение се наказва.UP-овете са, относно цени и направени сделки.
                        www.cyxap.com

Коментар

Ми щото като ти опре работата до продаване на стока ще видиш, колко абсурдно звучиш.Пич, ти един вид скопяваш продажбите с твоето предложение !
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Като ми опре работата до продаване, ще се постарая така да опиша продаваните части, толкова подробно, че който търси нещо, като го изпише в полето за търсене, моята обява, ако ще и преди година да е, да излезе на първа страница.Ще оставя достатъчно начини за връзка с мен, за да ме пита който се интересува дали частта е продадена. Това, ако не желае да ползва темата за това.С какво скопявам продажбите?Обратния въпрос: С какво ъповете помагат на продажбите?С това, че днес някой е пуснал автомобил, който има частта, която ми е нужна, но за 4 часа е затрупан от обяви, които съм чел поне десет пъти?Не мисля, че това е полезно за fresh обявите. Полезно е за хората, упорити "ъпери" които имат части, които за един или повече месеца не са заинтересували никого.Нищо лично emzo.
                            www.cyxap.com

Коментар

Защото хората гледат активните теми! При мен лично, без ъп се продават много по-бавно частите отколкото като напиша на ден - два - три по един ъп!И аз не мисля че има толкова много теми с по 10 страници и не ми е проблем търсенето в купува/продава!
                              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
                              X