Впечатленията ми от този форум [Продавам авточасти], ме карат да ви предложа да обсъдим част от правилата там.1. Търсейки определена част се оказа че обява от вчера [да речем], днес е на втора или трета страница. И това е следствие не на смислени постове в текущите обяви, а на "up"-ове в теми, които очевидно никого не са заинтересували доста време.2. Виждам определена тема, по която има писани 9-10 страници. Преминавайки през страниците се оказва, че в самата тема има два или три въпроса от членове на форума, без отговор и всичко останало са "up"-ве, които с нищо не помагат. Е, трябва ли да "разгръщам" десетина страници за да видя, че в темата няма никакъв диалог. Той разбира се там не е нужен, възможно е кореспонденцията да е станала чрез ЛС, но ... няма и никакъв белег за това, кои части са продадени, за да не питаме излишно.В тази връзка, по мое мнение, не е лошо да обсъдите премахването на опцията "up" на обявата през 24 часа, както и въвеждането на правило всяка продадена част да бъде отбелязвана като такава още в първия пост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно форум "Продавам авточасти"
Collapse
X
-
Относно форум "Продавам авточасти"
.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.comЕтикети: –
-
Излишно се повтаряш...В случая говорим за прегледност и по лесно търсене, как прецени че трябва да съм продавал нещо за да давам мнение не ми е ясно, но и не ме интересува тъй като се отклоняваме от основното! Не е лошо да се обсъдят изброените неща, а защо не и още предложения на потребителите!И все пак за да не потретиш, ще ти отговоря: не съм продавал, но ако пусна обява ще е с ясно заглавие, снимки и т.н. и темата ми няма да се "джурка" ежедневно докато не си продам чарка...все неща които в момента липсват.Пример: пуснал тема, снимки ще качи "тези дни", но пък отворен към въпроси и всеки може да пита в темата, а преобладаващия отговор на въпросите да е този знак Ако все още не е разбираемо, ще отделя време за конкретни примери, и как е в други форуми - обещавам :D
Коментар
-
Говорите за съвсем различни неща.Това,че някой хора не могат да си напишат обявите си е отделен въпрос.Напълно подкрепям колегата емзо.Ако първия пост в една тема се редактира редовно,с това коя част е продадена или има добавена нова,всичко ще е ясно и точно... Пък и кво толкова ви коства.Сега се поразрових,от 10 теми,само две бяха с повече страници.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Говорите за съвсем различни неща.Това,че някой хора не могат да си напишат обявите си е отделен въпрос.Напълно подкрепям колегата емзо.Ако първия пост в една тема се редактира редовно,с това коя част е продадена или има добавена нова,всичко ще е ясно и точно... Пък и кво толкова ви коства.Сега се поразрових,от 10 теми,само две бяха с повече страници.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:Princo написа:Говорите за съвсем различни неща.Това,че някой хора не могат да си напишат обявите си е отделен въпрос.Напълно подкрепям колегата емзо.Ако първия пост в една тема се редактира редовно,с това коя част е продадена или има добавена нова,всичко ще е ясно и точно... Пък и кво толкова ви коства.Сега се поразрових,от 10 теми,само две бяха с повече страници.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Atanas71 написа:Princo написа:Говорите за съвсем различни неща.Това,че някой хора не могат да си напишат обявите си е отделен въпрос.Напълно подкрепям колегата емзо.Ако първия пост в една тема се редактира редовно,с това коя част е продадена или има добавена нова,всичко ще е ясно и точно... Пък и кво толкова ви коства.Сега се поразрових,от 10 теми,само две бяха с повече страници.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
emzo написа:Нищо не става ясно от поста на автора на темата за ъпчетата !.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Като ми опре работата до продаване, ще се постарая така да опиша продаваните части, толкова подробно, че който търси нещо, като го изпише в полето за търсене, моята обява, ако ще и преди година да е, да излезе на първа страница.Ще оставя достатъчно начини за връзка с мен, за да ме пита който се интересува дали частта е продадена. Това, ако не желае да ползва темата за това.С какво скопявам продажбите?Обратния въпрос: С какво ъповете помагат на продажбите?С това, че днес някой е пуснал автомобил, който има частта, която ми е нужна, но за 4 часа е затрупан от обяви, които съм чел поне десет пъти?Не мисля, че това е полезно за fresh обявите. Полезно е за хората, упорити "ъпери" които имат части, които за един или повече месеца не са заинтересували никого.Нищо лично emzo..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Защото хората гледат активните теми! При мен лично, без ъп се продават много по-бавно частите отколкото като напиша на ден - два - три по един ъп!И аз не мисля че има толкова много теми с по 10 страници и не ми е проблем търсенето в купува/продава!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар