Подкрепям. Правя темата анкета.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за форума!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Такъв раздел вече има независимо, че не е озаглавен така! Колко раздела трябва да направим? А и какво значи по всички направления - тука е автомобилен форум все пак... А и темата е пусната не където трябва.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Такъв раздел вече има независимо, че не е озаглавен така! Колко раздела трябва да направим? А и какво значи по всички направления - тука е автомобилен форум все пак... А и темата е пусната не където трябва.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Също против. Дори и на сайта са изнесени такива теми, за да са винаги "под ръка" на всеки който го интересува. Не е нужно едни и същи неща да се пишат на няколко места, че то почти всичко във форума е направи си сам. Да останат само разделите "Борса", "Сервизи и магазини" и всички останали теми да ги обеденим в един раздел - "Направи си сам", това ли е желанието ви?
Коментар
-
Не е лошо в анкетата да има позиция, "Без значение за мен".Какво значи "Направи си сам?Ако въпроса е технически, има си раздел за технически въпроси. Ако е модификация ще е в "Тунинг", ако е нещо по електрониката в "Автоелектроника".Ако е "Направи си сам" в циничния смисъл ... има си Общи приказки, спам тема и т. н.За мен е излишно, но най-точно, не ме бърка, ако някой има неистово желание да е автор на подобна "важна" тема..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар