Колеги съфоромци и колеги админи,модератори и там секви ръководители,предлагам:Да се направи раздел в нашия форум "Направи си сам",ако не раздел то поне закачена тема,но раздел е по добре.Разглеждам още 4-5 форума на други марки автомобили и ми прави впечатление,че в всеки има раздел "направи си сам".Има страшно интересни неща в тези раздели за ремонти подобрения и всякъкви неща правени от собственика на дадения автомобил.Снимки обяснения,коментари,даване на акъл.Много са хубави темите,доста са идейни и нещата могат да се прилагат на всякъкви коли,частите ни са различни,но принципа и пинизите са едни.Ще е супер да си направим и ние така.Какво мислите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за форума!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз съм ЗА,стига да няма теми от рода-Какво да направя след като ми наляха бензин вместо дизел или обратно.Относно направи си сам-Радиото ми не хващаше добре станцийте,разглобих антената и установих,че е окислена в основата,махнах я и сложих меден кабел доста дебеличък-рекондоман 30см дължина и сега слушам всичко което е в ефира без смущения.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Tornado написа:Като действащ модератор ще подкрепя защото идеята е много добра.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
И аз съм за такава темичка.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Gofi написа:Аз съм ЗА,стига да няма теми от рода-Какво да направя след като ми наляха бензин вместо дизел или обратно.Относно направи си сам-Радиото ми не хващаше добре станцийте,разглобих антената и установих,че е окислена в основата,махнах я и сложих меден кабел доста дебеличък-рекондоман 30см дължина и сега слушам всичко което е в ефира без смущения.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Gofi написа:Аз съм ЗА,стига да няма теми от рода-Какво да направя след като ми наляха бензин вместо дизел или обратно.Относно направи си сам-Радиото ми не хващаше добре станцийте,разглобих антената и установих,че е окислена в основата,махнах я и сложих меден кабел доста дебеличък-рекондоман 30см дължина и сега слушам всичко което е в ефира без смущения.Marea HLX 147ps
Коментар
-
Само да доуточня...става въпрос за направи си сам по всички направления, не само за автомобили, нали?Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Доколкото разбирам, става въпрос не за тема, а за раздел.В такъв случай може да го направи само Администратор, не и модератор.А иначе ако е тема, може всеки от вас да я пусне, няма нужда модератор да го прави.И двата случая от намеса на модератор няма нужда.Иначе и аз подкрепям. Познавам няколко колеги, които има какво да споделят в такъв раздел
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар