Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предложение за форума!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подкрепям. Правя темата анкета.

Коментар

Такъв раздел вече има независимо, че не е озаглавен така! Колко раздела трябва да направим? А и какво значи по всички направления - тука е автомобилен форум все пак... А и темата е пусната не където трябва.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        Такъв раздел вече има независимо, че не е озаглавен така! Колко раздела трябва да направим? А и какво значи по всички направления - тука е автомобилен форум все пак... А и темата е пусната не където трябва.
        Май си прав колега,тук е авто форум все пак,не върви да пишем кой как вари ракия или каква дограма да сложа,има си такъв сайт-направи сам.бг,нека си остане темата,но да е по колите.
        Marea HLX 147ps

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          Такъв раздел вече има независимо, че не е озаглавен така!
          Абсолютно !!! Това че някой го мързи да чете , не е повод за нов раздел.

Коментар

Май същото го казах в пост N4.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не виждам полза от обособяването на такъв раздел. Много от нещата, които правим по колите, са си
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Също против. Дори и на сайта са изнесени такива теми, за да са винаги "под ръка" на всеки който го интересува. Не е нужно едни и същи неща да се пишат на няколко места, че то почти всичко във форума е направи си сам. Да останат само разделите "Борса", "Сервизи и магазини" и всички останали теми да ги обеденим в един раздел - "Направи си сам", това ли е желанието ви?

Коментар

Аз подкрепям, но надали ще направя някога нещо сам по колата :P
                  FoRzA ItaliA
                  Lancia Delta HPE
                  ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Не е лошо в анкетата да има позиция, "Без значение за мен".Какво значи "Направи си сам?Ако въпроса е технически, има си раздел за технически въпроси. Ако е модификация ще е в "Тунинг", ако е нещо по електрониката в "Автоелектроника".Ако е "Направи си сам" в циничния смисъл ... има си Общи приказки, спам тема и т. н.За мен е излишно, но най-точно, не ме бърка, ако някой има неистово желание да е автор на подобна "важна" тема.
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Стига вече с тия нови раздели. Всичко си е ок така. По-подредено от това няма да стане.
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

И аз си мисля че няма нужда от нов раздел в който да са нахвърляни всякакви по вид съвети и описания. Целия форум всъщност (в техничската си част) е направи си сам.Или ходиш на сервиз или следваш съветите по отделните раздели и си го правиш сам!Защо да дублираме нещата ...

Коментар

Така като гледам всички сте отрицателно настроени към предложението и явно няма да стане.Не съм съгласен с аргументите с които си защитавате мнението,но всеки си има мнение и аз го уважавам.Щом няма подкрепа,няма раздел. :D
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Ако искате "ключ".Няма интерес към предложението ми и анкетата.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Working...
                            X