Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изтрити постове в купува-продава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изтрити постове в купува-продава

Такааам.. в тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...048&highlight= Аз и Живко (/////) имахме 2-3 мнения с който уточнявахме нещо относно мостовете за браво-мареа и тн.Искам да попитам тези мнения отцепени ли са в нова тема или просто са изтрити?! Защото в тях имаше ценна информация, която опредено щеше да бъде полезна и на други потребители!! п.п. Ясно е че раздела е купува-продава, но информацията навсякъде е полезна защото при search за конкретно нещо излизат и резултати от там!!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Радвай се, че нямаш предупреждение, ако бях аз щях да ти лепна.Говорилнята е в ОБЩИ ПРИКАЗКИ.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ставаше въпрос за постове с полезна техническа информация, затова не се надъхвай на кой си щял да лепнеш предупреждение...Защото утре като Ванко си купи нещо което не е баш за неговата кола и като изгуби 1 ден да го гласи ще тегли една майна на целия форум и ще си бие камшика от тук!! Идеята на форума е да се пишат полезни мнения независимо в кой раздел, а не да се трият такива на поразия, защото в конкретен раздел бият към офтопик!! И за да не сметнете темата или мненията ми за спам ще напиша нещо градивно!! Помислете за раздел на форума ОФФТОПИK където да се отцепват точно такива мнения както е във VW форума!!С най-добри пожелания!Стефан.
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
        ...............Помислете за раздел на форума ОФФТОПИK където да се отцепват точно такива мнения както е във VW форума!!С най-добри пожелания!Стефан.
        Такова място има. :D

Коментар

....С цел избягване на конфронтации и по молба на модератор съм си редактирал поста ! Въпреки, че съм(бях) прав
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Съжалявам, но не можах да видя за кое си бил прав.

Коментар

Working...
            X