Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търсене във форума

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търсене във форума

Страхотна мъка е търсенето във форума.Не знам само на мен ли така ми се струва, не знам какъв е енджина на търсачката и кой го настройва, но е ужасно зле.Целта на търсачката е да вади само това, което търсиш и то точно него.В случая се получава, че дава резултат 550 теми [теми, не поста], в които някъде има търсената дума [думи].И то не в целия форум, а в раздела където си.Като че ли по добре ще е, много по лесно и удобно, да дава само постовете съдържащи думата/думите. За да не се налага да чета 59 теми, за да открия, че в тях се среща думатa Punto или Punto и почистване едновременно. Нека така да е default, търсене в целия форум и извеждане на постове, много по удобно е.Всъщност не знам дали обяснявам добре и как точно да го направя.Само знам, че никъде не съм срещал по трудно търсене отколкото тук.Без нерви останах да търся как се разглобява врата на Punto и как се почистват механизмите за стъклата. Неуспешно засега.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

http://www.google.com/cse/home?cx=00...53:qj2pobmulf8
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Явно все още няма такава създадена тема.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

отностно търсенето

Момчета, защо са тези шпагати с търсачката. Защо трябва да е лесно като може да е трудно .Извинете за мнеието.
        Fiat BRAVO 18 16V 1995

Коментар

Извинявам се предварително на колегата, който е пуснал темата, но е най-близка до "тъпия" въпрос, който искам да задам.Реших да пратя ЛС на един потребител с прикачена снимка. Оформих си снимката предварително в необходимите 800х600, когато реших да я прикача системата ме информира, че квотата ми за прикачени файлове е изчерпана.Питам. Как и къде да вляза за да разчистя малко прикачваните продължително време от мен ненужни файлове.Благодаря предварително за отговора и още веднъж се извинявам на колегата, чиято тема ползвам.
          ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

@ T SHOW:Ако можех щях да отговоря Изчисти си първо всички запазени в кутията ти изпратени и получени съобщения.Ако това не помогне, обърни се към администратор, не към модератор.Модераторите нямаме достъп до техническите особености на форума.Относно търсачката - отдавна е известно, че не работи както трябва, дори поради това е добавен линк "Гугъл търсене във форума", което дава доста по-добри резултати.

Коментар

Благодаря все пак. Ще потърся някой администратор.

Коментар

T_SHOW написа:
                Питам. Как и къде да вляза за да разчистя малко прикачваните продължително време от мен ненужни файлове.Благодаря предварително за отговора и още веднъж се извинявам на колегата, чиято тема ползвам.
                Влизаш си в профила, кликваш на червения надпис под квотата и ти излизат всички качени от теб файлове. После маркираш тези, които искаш да изтриеш...и ги изтриваш /срещу тях пише от коя тема са, така че преценяваш дали е актуална или не/. Успех! :D Търсачката и аз съм се опитвал да я ползвам, но в повечето случаи отнема много време да откриеш нещо конкретно. Сега разбрах за линка и ще пробвам с него.

Коментар

=Rudi= написа:
                  T_SHOW написа:
                  Питам. Как и къде да вляза за да разчистя малко прикачваните продължително време от мен ненужни файлове.Благодаря предварително за отговора и още веднъж се извинявам на колегата, чиято тема ползвам.
                  Влизаш си в профила, кликваш на червения надпис под квотата и ти излизат всички качени от теб файлове. После маркираш тези, които искаш да изтриеш...и ги изтриваш /срещу тях пише от коя тема са, така че преценяваш дали е актуална или не/. Успех! :D Търсачката и аз съм се опитвал да я ползвам, но в повечето случаи отнема много време да откриеш нещо конкретно. Сега разбрах за линка и ще пробвам с него.
                  Имаш ЛС.

Коментар

T_SHOW, вероятно става дума за бъг на текущата инсталация на phpBB. Би трябвало вече да нямаш проблем. P.S. В подобни случаи действително е най-добре да се обърнеш към администратор.
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Благодаря.

Коментар

Аз също мисля, че търсачката на форума не работи добре! Идеално за мен се справя Гугъл търсачката и моето мнение е да се остави само тя, защото иначе настава голям хаос!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Гугъл търсачката е достъпна и от страницата за търсене.Просто натискате бутона "Търсене" без да попълвате полето пред него - оставяте го празно.И на страницата която се отваря полето за Гугъл търсене е най отгоре.
                          Прикачени файлове

Коментар

ilkor написа:
                            Гугъл търсачката е достъпна и от страницата за търсене.Просто натискате бутона "Търсене" без да попълвате полето пред него - оставяте го празно.И на страницата която се отваря полето за Гугъл търсене е най отгоре.
                            Това ми е пределно ясно! Въпросът е, че голяма част от потребителите не са наясно с това и се лутат в търсачката на форума, а после ги хокаме, че са пуснали име на тема обсъждана 100 пъти във форума! Ето ти пресен пример:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=54117
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                            X