Страхотна мъка е търсенето във форума.Не знам само на мен ли така ми се струва, не знам какъв е енджина на търсачката и кой го настройва, но е ужасно зле.Целта на търсачката е да вади само това, което търсиш и то точно него.В случая се получава, че дава резултат 550 теми [теми, не поста], в които някъде има търсената дума [думи].И то не в целия форум, а в раздела където си.Като че ли по добре ще е, много по лесно и удобно, да дава само постовете съдържащи думата/думите. За да не се налага да чета 59 теми, за да открия, че в тях се среща думатa Punto или Punto и почистване едновременно. Нека така да е default, търсене в целия форум и извеждане на постове, много по удобно е.Всъщност не знам дали обяснявам добре и как точно да го направя.Само знам, че никъде не съм срещал по трудно търсене отколкото тук.Без нерви останах да търся как се разглобява врата на Punto и как се почистват механизмите за стъклата. Неуспешно засега.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търсене във форума
Collapse
X
-
Явно все още няма такава създадена тема..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Извинявам се предварително на колегата, който е пуснал темата, но е най-близка до "тъпия" въпрос, който искам да задам.Реших да пратя ЛС на един потребител с прикачена снимка. Оформих си снимката предварително в необходимите 800х600, когато реших да я прикача системата ме информира, че квотата ми за прикачени файлове е изчерпана.Питам. Как и къде да вляза за да разчистя малко прикачваните продължително време от мен ненужни файлове.Благодаря предварително за отговора и още веднъж се извинявам на колегата, чиято тема ползвам.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
@ T SHOW:Ако можех щях да отговоря Изчисти си първо всички запазени в кутията ти изпратени и получени съобщения.Ако това не помогне, обърни се към администратор, не към модератор.Модераторите нямаме достъп до техническите особености на форума.Относно търсачката - отдавна е известно, че не работи както трябва, дори поради това е добавен линк "Гугъл търсене във форума", което дава доста по-добри резултати.
Коментар
-
T_SHOW написа:Питам. Как и къде да вляза за да разчистя малко прикачваните продължително време от мен ненужни файлове.Благодаря предварително за отговора и още веднъж се извинявам на колегата, чиято тема ползвам.
Коментар
-
=Rudi= написа:T_SHOW написа:Питам. Как и къде да вляза за да разчистя малко прикачваните продължително време от мен ненужни файлове.Благодаря предварително за отговора и още веднъж се извинявам на колегата, чиято тема ползвам.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
ilkor написа:Гугъл търсачката е достъпна и от страницата за търсене.Просто натискате бутона "Търсене" без да попълвате полето пред него - оставяте го празно.И на страницата която се отваря полето за Гугъл търсене е най отгоре.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар