Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

не ми се отварят снимките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

не ми се отварят снимките

Колеги помогнете,от днес не ми се отварят снимките във форума.Трябва всяка снимка да я отварям поотделно.На какво се дължи това?П.С. Незнам дали е от значение,но днес като исках да видя гола на Божинов в ВБОКС и ми искаше някакъв Флашплеър ли беше,та изтеглих еи туй нещо WindowsInstaller-KB893803-v2-x86 и го инсталирах.Има ли връзка цялата тая работа?Обяснявайтите по-бавно,щото не мога да чета бързо.

Абе не знам, брат, ама и на мене ми се е случвало кат отварям форума от други компютри да не мога да ги видя тез снимки ... знам ли ?!?! ...
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

И при мен днес не се отварят, когато разглеждам тема със снимки. Дава само, че има прикачени файлове към съобщението и предлага опции Open и Save за всеки файл поотделно.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

В кой случай не се отварят снимките ?Когато са качени в поста или когато са линкнати от друг сървър.Вижте и дали не се пявява грешка при зареждане на страница от форума със снимки.При мен не наблюдавам такива проблеми ...Ето една линкната снимка:И една атачната в поста:
        Прикачени файлове

Коментар

Упс, видях за какво говорите Мисля че вече е ОК !

Коментар

Не се отварят въобще.Даже темата с интерестни и забавни снимки пак е така.Дава ми го като прикачен файл - 000_0392.JPG - така ми го изписва.Страницата се зарежда нормално сега,друг път найстина ако не е заредена както трябва го прави тоз номер.

Коментар

Абе Вие сте много бръзи,всичко е наред вече,бравос.

Коментар

Working...
              X