Правя уговорката, че не знам дали е възможно да се осъществи практически, но тук със сигурност има хора които знаят...Та предложението ми е следното: При успешно завършена регистрация на нов потребител, той веднага да получава лично съобщение което да съдържа учтив текст с поздравление за "Добре дошъл", това съм сигурност ще прави страхотно впечатление! И на второ място съвсем в кратце да съдържа най-основните правила на форума-кирилица, добър тон, темите в съответния раздел, обяснението за Аврен и най много още 1-2, като накрая да има препратка към всички правила. Мисля, че ще е доста приятно, полезно и облекчаващо за админи и модератори, стига да е възможно разбира се!!! Поздрави и Нека Силата да е с Вас! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За новорегистрираните
Collapse
X
-
Идеята е първото, което види новорегистрираният потребител да е описаното по-горе, като предполагам, че така ефекта ще е по-голям. Но и с мейла също не е зле.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Re: За новорегистрираните
kiro_of_the_day написа:Правя уговорката, че не знам дали е възможно да се осъществи практически, но тук със сигурност има хора които знаят...Та предложението ми е следното: При успешно завършена регистрация на нов потребител, той веднага да получава лично съобщение което да съдържа учтив текст с поздравление за "Добре дошъл", това съм сигурност ще прави страхотно впечатление! И на второ място съвсем в кратце да съдържа най-основните правила на форума-кирилица, добър тон, темите в съответния раздел, обяснението за Аврен и най много още 1-2, като накрая да има препратка към всички правила. Мисля, че ще е доста приятно, полезно и облекчаващо за админи и модератори, стига да е възможно разбира се!!! Поздрави и Нека Силата да е с Вас! :DFIAT Uno 45 FIRE
Коментар
-
Re: За новорегистрираните
ivo_red написа:Кво за Аврен?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар