Звънели сме на тази фирма която ги прави (номерът е щампован на гърба на пластмасата)За по малки бройки цената е около лев на брой.
Левче на бройка, че какво му плащаш. Давайте да поръчваме ))Ретер - Браво колега, продължавай в същия дух. Пробвай с шрифта от надписа на големия стикер на форума. Той изглежда доста добре.
Идеята за подложка е прекрасна! Горещо я подкрепям и веднага се записвам! Само не ми стана ясно необходимо ли е да се демонтира номерът, за да се сложи подложката под него?
FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Щом ще се рекламира форума, редно ми се струва да се ползва шрифт, съответстващ на визията на форума и логото на сдружението. Навсякъде използваме безсерифни шрифтове. Допълнителен аргумент е и по-добрата им четливост - в случая мястото и съответно размерът на шрифта са ограничени. Не мисля, че е оправдано използването на декоративни шрифтове.Ако някой даде размери, няма проблем да направя надпис с шрифта използван в логото на форума и да кача файла тук.
Ако е на фоума - мисля че трябва да пише - forum.fiat-bg.org.www.fiat-bg.org е сайтът. Тук изниква въпросът - форум ли сме, или сме сайт? Мисля да сме форум.
ами точно там е работата че пространството прекалено много ограничава възможностите, за да се сложат по завъртяни шрифтове, трябва да са по малък разбер и съответно няма да се чете
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар