Просто цъкнете тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да популяризираме форума в bgtop.net
Collapse
X
-
Ами идеята ти е отлична безсорно. И без това ще се подкрепи инициативата "Да си направим листовка!". Само се надявам да не стане виртуална борба за първото място ... пък и да стане, какво от това. Мисля, че сме каде по напред от смешния фирум на GTI (да ме извиняват) на 15 място!!"What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
Кара любимата червена Brava 1,4 12V
-
Колеги форума вече е добавен ето и директен линк за гласуванеhttp://bgtop.net/in.php/1139776282. Оттам може да намерите нашия сайт с търсачката и да го оценитеFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Абе то добре, ама не сте дали правилния линк за гласуване, гласува се от тук - http://bgtop.net/in.php/1139776282Пише дали гласът ви е отчетен. Можете да гласувате всеки ден през 24 часа. Преди да го натисна беше на 0, така че действайте.
Коментар
-
ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ...Гласувах с 1. Просто не си дадох мейла първия път и това взе, че ме наплю. Е, добавих мейла и го пратих. Добичето обаче ми запазило името и коментара, ама нулирало (демек сложило на 1) рейтинга. Малоумна история...Едит: Ей сега видях и че не съм първия, това май ме вкарва и мен в категорията...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ...Гласувах с 1. Просто не си дадох мейла първия път и това взе, че ме наплю. Е, добавих мейла и го пратих. Добичето обаче ми запазило името и коментара, ама нулирало (демек сложило на 1) рейтинга. Малоумна история...
Коментар
-
blondy_driver
-
Речено - сторено! И така всеки ден /през 24 часа/. Както е казал другаря Г. Димитров "Колелото на историята се върти и ще продължава да се върти до окончателната победа на .... Клуб ФИАТ България!"VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
mvmrik написа:vesko написа:ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ...Гласувах с 1. Просто не си дадох мейла първия път и това взе, че ме наплю. Е, добавих мейла и го пратих. Добичето обаче ми запазило името и коментара, ама нулирало (демек сложило на 1) рейтинга. Малоумна история...FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:mvmrik написа:vesko написа:ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ...Гласувах с 1. Просто не си дадох мейла първия път и това взе, че ме наплю. Е, добавих мейла и го пратих. Добичето обаче ми запазило името и коментара, ама нулирало (демек сложило на 1) рейтинга. Малоумна история...
Коментар
-
Хмм да сега те рабрах.. .Та колеги, значи първо цъкате на >http://bgtop.net/in.php/1139776282, пък после може с търсачката да намерите нашия сайт , като го намерите и цъкнете на линка към сайт-асе отчита2 гласа- един, че от нашия сайт сте поетили бгтоп и един, че от там сте посетили нашия сайт.За класацията се взима предви входящите кликвания, тоест от този линк дето е горе. След това можете и да поставите оценкаFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар