Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форум - обща дискусия или...?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    за Бравото - основната идея беше да доставя удовоствие на мен и семейството миако беше за комплексиране на околните нямаше да ФИАТ, или поне не 1,4 и това оборудване :D
    Сев, обичам прагматичните хора - аз съм от тях. Радвам се, че и ти си такъв. Ако съм бил по-рязък - извинявай. Дано не си добил погрешно мнение за мен. Що се касае за колата ти - наистина е най-доброто, което разумен човек би избрал... Често се подразвам на чисто българската ни "показност" без покритие. Има много млади колеги, които би трябвало да наблягат на други далеч по-важни неща ( граматиката си например) отколкото на това какъв кефещ номер да си изберат бъркайки в "джоба" на родители си. Но пак ти казвам - на 40 год. съм и сигурно мисля по - трезво отколкото трябва ...Дано не звуча като съдник. :D ПС: Сев, пак се извинявам ако съм те обидил с нещо, но ще се радвам, ако си ме разбрал. И понеже искам да съм откровен ще ти кажа: Ако сега си купувах нова кола бих взел като твоята
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

разбрахме се , бравожив и здрав да си градски :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
      X