видях в един форум че имат такава тема и реших да погледна оказа се чук тук няма такава обща тема а има тука там някой си подарява по нещо си . Гледам хорицата там си помагт койт с квот може и нему трябва место да го хфърля го дава на някой.Ако смятате че темата неви допада или е некоректна и т.н. може да се изтърка но смятам че би било полезно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"ПОДАРЯВАМ (тема само за подаръци)"
Collapse
X
-
Аз мисля че е по-добре на отделни теми, или изобщо да се направи цял раздел такъв! Бая хора сме, а Ланчия форума си има за по-малко потребители!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
аз имам друга идея, пак която видях в друг форум. Раздел "Направи си сам" и вътре да се съберат всички теми с подробни обяснения за разни самоделки или ремонти. Някой като го сърбят ръцете влиза и си харесва нещо, вместо да претърсва целия форум.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:аз имам друга идея, пак която видях в друг форум. Раздел "Направи си сам" и вътре да се съберат всички теми с подробни обяснения за разни самоделки или ремонти. Някой като го сърбят ръцете влиза и си харесва нещо, вместо да претърсва целия форум.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Организацията на форума е по възли и агрегати. В един раздел се обсъждат двигателите, в друг спирачките и т.н. Така по лесно се търси.В един по общ раздел пък са събрани по подробните описания и за да не потъват при появяването на нови теми.Така че раздел "Направи си сам" е именно там.Работи се и по прехвърлянето на по интерсните теми във вид на статии в сайта но за това се изискват хора, а няма желаещи.http://www.fiat-bg.org/index.php/solutions
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар