Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политическа помия

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Политическа помия

Отново форума е политически оцветен и отново против ББ :D Преди беше от някакви Нова зора а сега директно от хората спонсориращи Нова Зора - БСП. Знае те в теми с политическа насоченост какви спорове и кавги се развихрят. Та въпроса ми е " Трябва ли ни на нас тази политическа помия хвърляна от БСП в интернет пространството? Преди беше ако гласуваш за Бойко получаваш...... Сега пак от същата партия насочено пак към ББ Тук предизборна трибуна на БСП ли е или на която да е политическа партия? Все пак има хора и с друга политическа ориентация колеги
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Re: Политическа помия

Atanas71 написа:
    Отново форума е политически оцветен и отново против ББ :D Преди беше от някакви Нова зора а сега директно от хората спонсориращи Нова Зора - БСП. Знае те в теми с политическа насоченост какви спорове и кавги се развихрят. Та въпроса ми е " Трябва ли ни на нас тази политическа помия хвърляна от БСП в интернет пространството? Преди беше ако гласуваш за Бойко получаваш...... Сега пак от същата партия насочено пак към ББ Тук предизборна трибуна на БСП ли е или на която да е политическа партия? Все пак има хора и с друга политическа ориентация колеги
    Спокойно - админите ще видят и ще ги блокират тези реклами.Не са специално поставени и могат да се филтрират.

Коментар

Най фрапантно беше с рекламите на БМВ-седи логото на ФИАТ и от долу-"изберете вашият БМВ автомобил тук"Но наистина си мисля и аз че не им е мястото на политическите реклами във форума-независимо за кой са.

Коментар

Днес ходих до Общинската болница в Свищов. Целият вход бе облепен с плакати на различни политически сили. Отврат. Да ме извиняват модераторите, ама да им е*а ма**ите на всички политици!!!!Бях пуснал тема за тези реклами във форума. Решението - Мозила + ABP (Adblock Plus).

Коментар

Такава тема вече има ! Даже пак е за общия любимец ББ Струва ми се страно че не знаете за нея защото повечето писали тук са писали и в нея.Трябваше просто да пишете в нея за да блокирам и тях.В Гугъл рекламите се блокират по адресите на сайтовете към които водят. Блокирам съм няколко от новопоявилите се такива във връзка с изборите но явно те се ъпдейтват постоянно с нови. Сега ще добавя и тези.Иначе личното ми мнение по този въпрос е следното:
          ilkor написа:
          За мен рекламата си е реклама. Логично е да не правим разлика между политическа и друга такава - и за двете се плащат еднакви пари.И затова аз не се дразня от политрекламата - т.е. дразня се точно толкова колкото и от другата. Но щом доста потребители не ги приемат така нещата няма проблем да им се угоди - просто вместо бойко ще гледаме БМВ Ако тази реклама предизвиква такива теми, то аз мога да кажа само че тя си е свършила перфектно работата
          Честно и аз бих искал да показваме реклами само с Фиат но това зависи от Ауто Италия, а те явно не са в час къде са феновете на марката

Коментар

Коментар

Неефективна реклама е тази за която никой не говори. Щом тази предизвиква дискусии, значи е ефективна Блокирал съм и втория сайт и до няколко часа рекламите ще престанат - мир да има Наистина в интернет рекламта е меко казано хаотична. Рекламата по телевизията е в значителна степен по добре таргетирана. Това че виждаш реклами за превръзки по време на Формула1 е поради съвсем друга причина. Не знам дали някои е забелязал че рекламните блокове по различните канали често съвпадат по време както и рекламите в тях. Целта е да се ханат именно зрителите които по време на рекламите превключват програмите в избор на нов канал. И на всички телевизии попадат на една и съща реклама - големите могат да си го позволят

Коментар

Коментар

Такава ефективност никой не може да определи. А и това че не си купил не значи че рекламата не си е свършила работата - важното е че си я гледал и поне за кратък момент съзнанието ти е било концентрирано върху нея. Може след месец да се сетиш за продукта виждайки го и правеки връзка с посланията за него от рекламата, които в момента на гледането не са ти направили впечатление. Именно затова рекламата трябва да е запомняща се.(А моята компания може да каже кой точно е гледал рекламата )

Коментар

Working...
                  X