В доста теми се споменава, че все пак това е автомобилен форум. Нямам нищо против рекламите от изитрейдър, въпреки че от тях форумът ми се зарежда по-бавно, но на всяка отворена страница да гледам мутрите на ББ и ИК ми идва в повече! Може ли например админите да "изолират" политическите рекалми? Нищо, че винаги съм гласувал за СДС и пак ще го правя, но...................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ББ и ИК
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Re: ББ и ИК
Humppa написа:В доста теми се споменава, че все пак това е автомобилен форум. Нямам нищо против рекламите от изитрейдър, въпреки че от тях форумът ми се зарежда по-бавно, но на всяка отворена страница да гледам мутрите на ББ и ИК ми идва в повече! Може ли например админите да "изолират" политическите рекалми? Нищо, че винаги съм гласувал за СДС и пак ще го правя, но...................Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Да направо ужас!! Не искам като влизам във форума, даже и да се сещам за политика!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
u_bo
за пръв път чувам за тез реклами,ако някой не иска да ги вижда (като мен)да си инсталираhttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865това е добавка към Мозила-та да е жив и здрав колегата от форума , който ми я препоръча щото ако я нямаше - доста дразнещо е положението - ’драйфащо’ е най-лицеприятното определение за което се сещам
Коментар
-
Humppa
-
Моето мнение е че щом сме отделили това каре за реклами до него трябва да имат достъп всички които са си платили на нашия контент-доставчик - Google.Но в предвид недоволството на доста потребители блокирах банерите на този сайт. До няколко часа промените ще влязат в сила и те не би трябвало да се появяват повече.
Коментар
-
u_bo
paralesa написа:как точно функционира тази присадка,има ли нужда от настойки или тем подобни?
Коментар
-
u_bo написа:за пръв път чувам за тез реклами,ако някой не иска да ги вижда (като мен)да си инсталира......щото ако я нямаше - доста дразнещо е положението - ’драйфащо’ е най-лицеприятното определение за което се сещамex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Като гледам рекламите на бойко и костов спряха...Колеги, някой дали се е замислил откъде са парите с които взехме наградите за състезанията на срещата в Цигов Чарк, или пък тези с които купихме нов сървър за форума?За момента форумът успява да се самоиздържа и то благодарение на тези реклами.Решението си е на всеки но мисля че поне на редовните посетители на форума би трябвало да им пука поне малко за него. А начинът за развитието му няма как да стане без финансирне.За в бъдеще ще гледаме да блокираме политическите реклами щом имат такова силно въздействие ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар