Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само на мен ли не ми отваря сайта без www отпред ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само на мен ли не ми отваря сайта без www отпред ?

Забелязох, че ако не напиша www пред адреса (понеже никога не го пиша и заради това 1 седмица не съм влизал във форума ) ми отваря друг адрес и ми пише:
    Seeing this instead of the website you expected?You see this page because you have forgotten to tell us where you want to go. The URL thy you entered (fiat-bg.org) is just a domain - not particular place! If you want to see a proprer page, pleace add "www" for example before the domain name. You may try with "www", "forum", "download" or any name of valid place. The good staring point is www.fiat-bg.org - The browser will redirect you automaticly there after 1 min.
    има го и на бг. език... Интересно, днес за пръв път го прочетох по-внимателно и сложих "www" отпред и всичко се оправи... при вас така ли е ? И в Бургас от стария комп и във Варна на лаптопа - пак го прави... и в университета също

Не само на теб, на целия свят! :D След прехвърлянето на новата машина, на адреса на домейна (т.е. fiat-bg.org) вече не се отваря сайта (или пък форума, когато имаше /forum отзад). Сега съдържанието е разпределено така:forum.fiat-bg.org - адрес на форумаwww.fiat-bg.org - на сайтаdownload.fiat-bg.org - Downloadspic.fiat-bg.org - снимки и видеоВъзможно е да има и други адреси от този вид по-нататък - зависи от съдържанието и необходимостта от систематизиране.P.S. Понякога е полезно да се четат съобщенията, не винаги са за да досаждат на потребителя!
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
    X