не знам за вас колеги, но на мен ми е доста неприятно като чукна линка за проверка на новите мнения и виждам около 60 - до 80 % САМО теми КУПУВАМ/ПРОДАВАМчаст от тях са от хора регистрирали се във форума САМО за да пуснат тези обяви, при това кой знае дали само с една регистрация.Аз виждам няколко решения, като някои са лесни и неприятни,други са трудни и непредизвикващи лошо чувства
изброявам за което съм се сетил и МОЛЯ модераторския екип и форум админите да помислят по въпроса !!!лесни и неприятни начини са- забрана на потребители с по-малко от 50 мнения (ПРИМЕРНА БРОЙКА) да пускат теми в ’купува/продава’- същото ограничение , но свързано с времето на регистрация и активност - например 3 месецане труден и почти приятен- премахват се раздели ’купува/продава’ и се слагат в отделен под форум (поддомейн) - идеята е да не се индексира от търсачката, но същевременно ако някой иска да ’купува/продава’ -може да си влезе и да ползва търсачка на този поддомейнтруден и много приятен- прави се линк ’Вижте всички актуални мнения без купува/продава’ и си остава и стария линк ...е по този начин ,който не се интересува от търговия/размяна, а предимно от обшуване със съмишленици и приятели ще бъде най-доволен - лично мнениетова последното е най-трудно за екипа на форума, но мисля е най-приятно за потребителите.пускам тази тема, защото напоследък ’купувам/продавам’ темите взимат превес над останалите, а това надали е приятно на някого.

Коментар