Както знаете ние се стараем да запазим форума ни максимално чист от към латиница и чуждици, затова дойде времето на Evergreen единствена тази тема седи като тупната с това английско наименование! Ето защо очаквам вашите интересни решения затова как да прекръстим на български темата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да преименуваме Evergreen?
Collapse
X
-
blondy_driverЕтикети: –
-
Предлагам темата да се казва "Проверени истини" или "Изпитани методи" или и двете заедно с едно"и" помежду. Друго възможно заглавие "Не слушай Старило, а Патило!", :D или по-добре "Препатили, та знаят".Също така "Доказани истини, начини, методи и т.н.". А пък ако има и справочни данни и технически характеристики мисля, че нещата ще се разводнят и ще стане голяма мешавица. По-добре ми се струва данните и характеристиките да са отделно.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
blondy_driver
-
"Актуални съвети при покупки, ремонти, подобрения" - защо според мен точно това съдържа темата, но и "Винаги актуално" не е зле...Подкрепям също така и да се систематизират част от "консултации" които направо си плачат за там, но дали няма да е зле да се направят подраздели по моделите - напр. Браво/Брава, Типо и т.н., пък да има и един общ подраздел?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Честно да Ви кажа, според мен най-добре звучат "Изпитани методи" и "Технически справочник", иначе трудно се разбира за какво става въпрос ... от FAQ в повечето случаи се разбира "често задавани въпроси за самия ФОРУМ", а не за примерно фиат ... Трябва да е нещо, което показва, че вътре има разрешения на проблеми, които са се случвали ...хмм сега ми хрумна - може да е нещо от рода на "Чести проблеми с решенията им" ... това ще е доста ясно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар