Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

олимпийски висини

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

момчета, аз ви пиша ви за отношението към потребителите,а Вие ми обяснявате какви ограничения и наказания можете да ми наложите.С това, Вие аргументирате моята теза. Дори не е нужно аз да го правя.къде отива нормалния сблъсък на мнения , толерантността, еднаквото отношение към всички потребители?

Коментар

Какво общо има тук отношението на потребителите ?Кажи колко други потребителя са попитали защо им е изтрита темата пускайки специална тема ?Или дирекно търсене на сметка от модераторите чрез текст в подписа?Днес във форума до този момент са влизали 733 потребителя а подобно нещо си направил само ти.Така че не можеш да се отъждествяваш с останалите потребители.Фактът че водим тази дискусия показва че "нормалния сблъсък на мнения , толерантността, еднаквото отношение към всички потребители" е налице.По горе колегите ти обясниха че търсенето на сметка за конкретно действие на модератор не е допустимо според правилата на този форум.Всеки който се е регистрирал тук е имал възможност да ги прочете и в случай че не е съгласен с тях да прекрати процеса на регистрация.

Коментар

Изчетох цялата тема и мога да кажа, че напълно подкрепям u_bo.Не заради личноста, аз дори не го познавам, а поради лични впечтления по темата. Всичко е ясно, доколкото виждам темата не е заядлива, u_bo достатъчно и в нормален език постави тезата и въпроса си.Не искам да подронвам авторитета и правилата на форума, както и екипа, най-малкото пък да се заяждам или поучавам.Бил съм модератор в много посещаван сайт и знам за какво иде реч, не говоря ей така наизуст.Но наистина, къде отиде отношението към потребителите?Да наистина това за това можеше и да не се прави специална тема.Това правило винаги ме е дразнило, опцията на обяснението.Да, никой от екипа не е длъжен да дава обяснения за деиствията си, но никой не го задължава и да го прави!Значи опираме до проста човещинка.Иначе и аз виждам точно обратното, всеки се изказа и заплаши с наказания в краят на коментара си.Наистина ли е нужно?Няма да се сърдя или упреквам никой, ако получа такова за този си пост
        Ползвайте мигачи!
        Sometimes I feel like screaming

Коментар

А аз само да попитам. Някой чел ли е " Правилата на форума " ??? Ако не е, мога да дам линк към раздела. А иначе и мен ме дразнят някои "ОЛИМПИЙЦИ".
          Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
          Трезвен ТУК не пиша!
          Un Italiano Vero

Коментар

Ще дам един пример:Преди известно време заключих една тема във форума. И малко след това получих ЛС от потребител писал в темата с въпрос на какви основания съм го направил. Аз учтиво отговорих дори си разменихме няколко ЛС. Вярно - до сближаване на мненията не стигнахме но поне той получи отговор.С какво е по различен този случай ? Ами просто колегата u_bo трябваше да попита някой от модераторския екип и 100% щеше да получи отговор. Въпреки че в правилата пише че обосновка на взети решения не се дължи. Вместо това се изписаха 2 страници приказки с обобщения дори за отношението към потребителите ...Ами както се казва за всяко нещо си има подход. Като тръгваш с лошо трябва ли да очакваш да ти отвърнат с добро?В модераторският екип са нормални хора както всички потребители и мисля че те също заслужават уважение.Мисля че е тема започната по този начин :
            Това проява на мързел ли е, или просто гледайки от ’олимпийски висини’ се разделят потребителите на ’равни’ и ’по-равни’
            не търси отговори, а просто укорява ...Колега, EasternAlien ти как би отговорил на подобен въпрос ?

Коментар

Екипа е перфектен и засужава уважение за това което върши Това което исках да кажа е, че според мен не беше нужно непрекъснато да се показва кой държи магическата пръчка.А иначе, че не това беше начина да се търсят обяснения - така е!Нямам повече какво да добавя
              Ползвайте мигачи!
              Sometimes I feel like screaming

Коментар

Ситуацията я разрешихме - поне така мисля аз И според мен е винаги по добре с добро отколкото с лошо ...Ама ... ей сега ми се наби в очите това -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...279540Дори и по рано пак съм помолил за същото нещо в същата тема -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...365#244365Аз не виждам как по учтиво да го направя, но в темата продължава да се чати въпреки че си има специална чат-тема.И не го правя защото на мен така по ми харесва а защото през 1-2 страници се намират хора които да питат къде се провеждат срещите.Далеч по удобно е тази тема-съобщение да е с 1 актуален пост, указваш къде и кога е срещата, а 8-те страници чат да си в чат темата ...Постовете съм ги писал още лятото миналата година ... не са писани специално по тоя повод.Подобни има и в темата за Варна ...Целта на модераторите не е да се заяждат с някого, а да въведат ред когато се налага ...Така форумът остава привлекателен и полезен за повече хора.

Коментар

ilkor написа:
                  Целта на модераторите не е да се заяждат с някого, а да въведат ред когато се налага ...Така форумът остава привлекателен и полезен за повече хора.
                  Понякога обаче целта на някои потребители май е да се заядът с някого...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Понякога обаче целта на някои потребители май е да се заядът с някого...
                    Естествено, това е форум все пак :D Аз също останах малко изненадан при изчезването на "онази" тема (ако говорим за същата де). Мислех си, че е отишла в "Премахнати теми", където има следното обяснение/правило:"Тази секция е създадена за преместване на всички постове и теми публикувани в нарушения на правилата на форума. С цел прозрачност при модерирането премахнатите теми и постове не се трият а остават видими тук за справка. Изключение от това правило се прави единствено в случаите когато в тях присъстват нецензурни изрази или обиди към друг потребител. Ако Ваша тема или пост се е озовал тук, моля не пускайте нова тема с въпрос, а просто прочетете причините поради която се е озоовала тук."Така и не се разбра какво и е грешното на темата (за да не се повтаря случая :D ) и с какво тя е по-различна от останалите в секция премахнати.., но пък и не е толкова важно.
                    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

kilar написа:
                      А аз само да попитам. Някой чел ли е " Правилата на форума " ??? Ако не е, мога да дам линк към раздела. А иначе и мен ме дразнят някои "ОЛИМПИЙЦИ".
                      Тук лееко не си прав, както ти, така и Илко. Очеизвадно е, че има двоен стандарт. ОЧЕВАДНО Е! Обърни внимание, в темата на колегата пасарела има намеса на Почетен член, понастоящем и модер отново, който меко казано с ГЛАВНИ букви ОБИЖДА! Наказание? Вместо такова от Почетен член стана отново модератор! Аста ла виста, ама нещо не е наред. Киро, градски ми е, знам как кюстендилци сме буйни и понякога агресивни хора, но случката е показателна! Или да си затворим очите като в случващото се в МВР? Да се направим на леко невиделите неудобни? Успех на форума, нямам лоши чувства! Успех!

Коментар

Working...
                      X