момчета, аз ви пиша ви за отношението към потребителите,а Вие ми обяснявате какви ограничения и наказания можете да ми наложите.С това, Вие аргументирате моята теза. Дори не е нужно аз да го правя.къде отива нормалния сблъсък на мнения , толерантността, еднаквото отношение към всички потребители?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
олимпийски висини
Collapse
X
-
u_bo
-
Какво общо има тук отношението на потребителите ?Кажи колко други потребителя са попитали защо им е изтрита темата пускайки специална тема ?Или дирекно търсене на сметка от модераторите чрез текст в подписа?Днес във форума до този момент са влизали 733 потребителя а подобно нещо си направил само ти.Така че не можеш да се отъждествяваш с останалите потребители.Фактът че водим тази дискусия показва че "нормалния сблъсък на мнения , толерантността, еднаквото отношение към всички потребители" е налице.По горе колегите ти обясниха че търсенето на сметка за конкретно действие на модератор не е допустимо според правилата на този форум.Всеки който се е регистрирал тук е имал възможност да ги прочете и в случай че не е съгласен с тях да прекрати процеса на регистрация.
Коментар
-
Изчетох цялата тема и мога да кажа, че напълно подкрепям u_bo.Не заради личноста, аз дори не го познавам, а поради лични впечтления по темата. Всичко е ясно, доколкото виждам темата не е заядлива, u_bo достатъчно и в нормален език постави тезата и въпроса си.Не искам да подронвам авторитета и правилата на форума, както и екипа, най-малкото пък да се заяждам или поучавам.Бил съм модератор в много посещаван сайт и знам за какво иде реч, не говоря ей така наизуст.Но наистина, къде отиде отношението към потребителите?Да наистина това за това можеше и да не се прави специална тема.Това правило винаги ме е дразнило, опцията на обяснението.Да, никой от екипа не е длъжен да дава обяснения за деиствията си, но никой не го задължава и да го прави!Значи опираме до проста човещинка.Иначе и аз виждам точно обратното, всеки се изказа и заплаши с наказания в краят на коментара си.Наистина ли е нужно?Няма да се сърдя или упреквам никой, ако получа такова за този си пост
Коментар
-
А аз само да попитам. Някой чел ли е " Правилата на форума " ??? Ако не е, мога да дам линк към раздела. А иначе и мен ме дразнят някои "ОЛИМПИЙЦИ".Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Ще дам един пример:Преди известно време заключих една тема във форума. И малко след това получих ЛС от потребител писал в темата с въпрос на какви основания съм го направил. Аз учтиво отговорих дори си разменихме няколко ЛС. Вярно - до сближаване на мненията не стигнахме но поне той получи отговор.С какво е по различен този случай ? Ами просто колегата u_bo трябваше да попита някой от модераторския екип и 100% щеше да получи отговор. Въпреки че в правилата пише че обосновка на взети решения не се дължи. Вместо това се изписаха 2 страници приказки с обобщения дори за отношението към потребителите ...Ами както се казва за всяко нещо си има подход. Като тръгваш с лошо трябва ли да очакваш да ти отвърнат с добро?В модераторският екип са нормални хора както всички потребители и мисля че те също заслужават уважение.Мисля че е тема започната по този начин :Това проява на мързел ли е, или просто гледайки от ’олимпийски висини’ се разделят потребителите на ’равни’ и ’по-равни’
Коментар
-
Ситуацията я разрешихме - поне така мисля аз И според мен е винаги по добре с добро отколкото с лошо ...Ама ... ей сега ми се наби в очите това -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...279540Дори и по рано пак съм помолил за същото нещо в същата тема -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...365#244365Аз не виждам как по учтиво да го направя, но в темата продължава да се чати въпреки че си има специална чат-тема.И не го правя защото на мен така по ми харесва а защото през 1-2 страници се намират хора които да питат къде се провеждат срещите.Далеч по удобно е тази тема-съобщение да е с 1 актуален пост, указваш къде и кога е срещата, а 8-те страници чат да си в чат темата ...Постовете съм ги писал още лятото миналата година ... не са писани специално по тоя повод.Подобни има и в темата за Варна ...Целта на модераторите не е да се заяждат с някого, а да въведат ред когато се налага ...Така форумът остава привлекателен и полезен за повече хора.
Коментар
-
ilkor написа:Целта на модераторите не е да се заяждат с някого, а да въведат ред когато се налага ...Така форумът остава привлекателен и полезен за повече хора.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Понякога обаче целта на някои потребители май е да се заядът с някого...Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Orcinus
kilar написа:А аз само да попитам. Някой чел ли е " Правилата на форума " ??? Ако не е, мога да дам линк към раздела. А иначе и мен ме дразнят някои "ОЛИМПИЙЦИ".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар