Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

олимпийски висини

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

олимпийски висини

прави впечатление, че се трият цели теми ако някой от постовете вътре е в нарушение на правилата.Това проява на мързел ли е, или просто гледайки от ’олимпийски висини’ се разделят потребителите на ’равни’ и ’по-равни’нормалното човешко отношение СПОРЕД МЕН изисква друг начин на действие, господа модератори, а според вас?

Говори конкретно по възможност, а не общо и да се правят трагедии. Кратка извадка от правилата на форума: 1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. 4.3. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато. Последното мнение има Модератора на групата и те не трябва да бъдат търсени освен ако проблема не е изключително важен. Горната точка екипа винаги я е прилагал и за мнения и цели теми. Так че - винаги имате и тази възможност преди да се упищи орталъка.Поздрави!
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

е добре,1. Към кой модератор да се обърна, като не зная кой е този , който ми е изтрил темата ???явно не си ти не е тема току-що пусната, събрали са се 10 - 15 поста, и в един момент , някой си показва нивото на възпитание - следва резултат - появява се могъщия модератор и изтрива цялата тема.Защо не се изтри само поста на въпросния потребител?Защо модераторите отговарят с цитати на правилата, а не като например Авео - да си напишат - ’модерирано от Авео (уважения за което към него !!!)Защо не се накаже въпросния ники-сикс за просташки пост, а се трие цяла тема ?Определено не правя трагедии. По-точната дума е отрезвяване от моя страна - имах по-високи очаквания.п.с. интересно ,че някой от модераторите ми напомнят много за това което съм чел , (написано от тях) за прочутия Димитър Ак........ . Много има написано за стила му, но явно идва момент в който този стил става техен.

Коментар

u_bo написа:
        е добре,1. Към кой модератор да се обърна, като не зная кой е този , който ми е изтрил темата ???явно не си ти не е тема току-що пусната, събрали са се 10 - 15 поста, и в един момент , някой си показва нивото на възпитание - следва резултат - появява се могъщия модератор и изтрива цялата тема.Защо не се изтри само поста на въпросния потребител?Защо модераторите отговарят с цитати на правилата, а не като например Авео - да си напишат - ’модерирано от Авео (уважения за което към него !!!)Защо не се накаже въпросния ники-сикс за просташки пост, а се трие цяла тема ?Определено не правя трагедии. По-точната дума е отрезвяване от моя страна - имах по-високи очаквания.п.с. интересно ,че някой от модераторите ми напомнят много за това което съм чел , (написано от тях) за прочутия Димитър Ак........ . Много има написано за стила му, но явно идва момент в който този стил става техен.
        Има правила на форума и вътрешни правила за модериране и екипа гледа да ги спазва.Естествено, че и ние сме хора и на нас се случва да сбъркаме или да действаме под емоция.Затова е предвидена и тази възможност за корекция.Твоя е преценката към кого да се обърнеш - такива сигнали винаги се обсъждат от целия екип и се взимат общи решения. Много бързаш да даваш квалификации и отправяш обвинения.Пак те призовавам - кажи конкретната тема - дай линк за да преценим какво е станало.При всички случаи не е нещо непоправимо струва ми се.

Коментар

ами линка ми беше в подписа и го изтриха от подписа ми май ще дойде ден , в който и ти ще се отрезвиш. Според мен някой от екипа не е на нивото на очакванията ти.

Коментар

Защо ми намесваш името. Да не говорим, че никога не съм се подписвал в модериран пост по този начин. Предполагам имаш впредвид онази закачка в темата с бисерите. Много добре знаеш, че понякога вкарвам шегаджииски стил, просто за да разведрявам обстановката... Модераторите модерират в сянка, именно за да се избегват подобни теми, като тази....а и за да се избегнат лични конфликти. Не е важно кой е модерирал поста, а ЗАЩО е модериран. Мисля че потребителят трябва върху това да се замисли, а не върху идентификацията на модератора или администратора.В конкретният случай - причина за тази тема, бих използвал един цитат от правилата на форума, а именно:
            1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
            Това са стандартни правила на всеки един форум, много добре знаеш това. Тук изключение няма да се прави, освен в случаите на налагане на официално предупреждение на утвърден потребител, при оспорване на модераторско решение....Приемай поста ми като "Лека забележка"Поздрави...

Коментар

u_bo написа:
              ами линка ми беше в подписа и го изтриха от подписа ми май ще дойде ден , в който и ти ще се отрезвиш. Според мен някой от екипа не е на нивото на очакванията ти.
              Много силни думи използваш, като в същото време не правиш нищо за да бъде разрешен проблема, който те тормози.Два или 3 пъти ти предложих да говориш конкретно или да дадеш линк.Не мога да разбера хора като теб - единствения извод, който се налага е че търсиш с кого да се дърляш. А в подписа ти - освен линк към темата - нямаше ли и забранен линк служеш като реклама на дейност? Това ли провокира цялата олелия? Или се бъркам?

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                u_bo написа:
                Много силни думи използваш, като в същото време не правиш нищо за да бъде разрешен проблема, който те тормози.Два или 3 пъти ти предложих да говориш конкретно или да дадеш линк.Не мога да разбера хора като теб - единствения извод, който се налага е че търсиш с кого да се дърляш. А в подписа ти - освен линк към темата - нямаше ли и забранен линк служеш като реклама на дейност? Това ли провокира цялата олелия? Или се бъркам?
                имаше линк към тема във форума.... определено бъркаш

Коментар

Авео написа:
                  Защо ми намесваш името. Да не говорим, че никога не съм се подписвал в модериран пост по този начин. Предполагам имаш впредвид онази закачка в темата с бисерите. Много добре знаеш, че понякога вкарвам шегаджииски стил, просто за да разведрявам обстановката... Модераторите модерират в сянка, именно за да се избегват подобни теми, като тази....а и за да се избегнат лични конфликти. Не е важно кой е модерирал поста, а ЗАЩО е модериран. Мисля че потребителят трябва върху това да се замисли, а не върху идентификацията на модератора или администратора.В конкретният случай - причина за тази тема, бих използвал един цитат от правилата на форума, а именно:
                  1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
                  Това са стандартни правила на всеки един форум, много добре знаеш това. Тук изключение няма да се прави, освен в случаите на налагане на официално предупреждение на утвърден потребител, при оспорване на модераторско решение....Приемай поста ми като "Лека забележка"Поздрави...
                  е аз те похвалих, ти го изкарваш като заяждане..... no comment.Ако прочетеш "1.10." - ще забележиш , че точно това е проблема - беше изтрита ЦЯЛА тема, а НЕ ПОСТА на потребител , който пост беше в разрез с правилата.Поздрави

Коментар

Виж сега...забелязах единствено некоректният ти подпис - някой трябваше да ти се обажда. Говоря именно за това. По правилата на форума, никой не е длъжен да ти се обажда, нито обяснения да ти дава. Именно поради това ти цитирах въпросната точка от правилника. За подобно нещо, се налага официално предупреждение, а на някой потребители и БАН. Аз лично не съм го направил, защото не си от вчера тук, имаш много сериозни постове в помощ на колеги и т.н. и т.н.Що се отнася до тази тема - абсолютно заяждане от твоя страна е. Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения. Поздрави...

Коментар

Авео написа:
                      Виж сега...забелязах единствено некоректният ти подпис - някой трябваше да ти се обажда. Говоря именно за това. По правилата на форума, никой не е длъжен да ти се обажда, нито обяснения да ти дава. Именно поради това ти цитирах въпросната точка от правилника. За подобно нещо, се налага официално предупреждение, а на някой потребители и БАН. Аз лично не съм го направил, защото не си от вчера тук, имаш много сериозни постове в помощ на колеги и т.н. и т.н.Що се отнася до тази тема - абсолютно заяждане от твоя страна е. Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения. Поздрави...
                      само последен въпрос, това "Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения."може ли да си го сложа като подпис или е нарушение?п.с. считам ТАЗИ тема за изостряща отношенията. ... но не мисля , че аз я направих такава.

Коментар

u_bo написа:
                        ......това "Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения."може ли да си го сложа като подпис или е нарушение?.....
                        На този въпрос и малката ми дъщеря ще ти отговори....

Коментар

Авео написа:
                          u_bo написа:
                          ......това "Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения."може ли да си го сложа като подпис или е нарушение?.....
                          е значи "Аз не съм по-умен от едно хлапе!"

Коментар

u_bo написа:
                            Авео написа:
                            u_bo написа:
                            е значи "Аз не съм по-умен от едно хлапе!"
                            Аз бях дотук по темата. Каквото имах да ти казвам, го казах. Не ми е приятно това, което правиш, въпреки че съм със симпатии към теб. Заприличваш ми на някой, дето до вторник няма да се заяжда... Дано не съм прав.Поздрави...

Коментар

Въпреки че и аз бях писал в тази тема екипът от модератори реши че тя не се вписва във форума и темата беше премахната.Очевидно че няма как персонално на всеки да се дава обяснение за решенията което сме взели конкретно по някой пост или тема.А и комуникацията чрез подписа е най малкото неуместна. Най горе в полето "Групи" има такава наречена Модераторски екип на fiat-bg.orgВинаги можеш да пуснеш ЛС на някой от нея и да получиш желаното обяснение. Правили сме го това май с теб ...Ако искаш персонално отношение на модераторския екип към теб - не е това начина ... или пък е!Иначе най лесно е да те оставя без възможност за подпис ...

Коментар

Working...
                              X