прави впечатление, че се трият цели теми ако някой от постовете вътре е в нарушение на правилата.Това проява на мързел ли е, или просто гледайки от ’олимпийски висини’ се разделят потребителите на ’равни’ и ’по-равни’нормалното човешко отношение СПОРЕД МЕН изисква друг начин на действие, господа модератори, а според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
олимпийски висини
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
Говори конкретно по възможност, а не общо и да се правят трагедии. Кратка извадка от правилата на форума: 1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите. 4.3. Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с Администратор или Модератор. Ако потребителя е бил предупреден неуместно (от Модератор) то Модераторското предупреждение ще бъде махнато. Последното мнение има Модератора на групата и те не трябва да бъдат търсени освен ако проблема не е изключително важен. Горната точка екипа винаги я е прилагал и за мнения и цели теми. Так че - винаги имате и тази възможност преди да се упищи орталъка.Поздрави!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
u_bo
е добре,1. Към кой модератор да се обърна, като не зная кой е този , който ми е изтрил темата ???явно не си ти не е тема току-що пусната, събрали са се 10 - 15 поста, и в един момент , някой си показва нивото на възпитание - следва резултат - появява се могъщия модератор и изтрива цялата тема.Защо не се изтри само поста на въпросния потребител?Защо модераторите отговарят с цитати на правилата, а не като например Авео - да си напишат - ’модерирано от Авео (уважения за което към него !!!)Защо не се накаже въпросния ники-сикс за просташки пост, а се трие цяла тема ?Определено не правя трагедии. По-точната дума е отрезвяване от моя страна - имах по-високи очаквания.п.с. интересно ,че някой от модераторите ми напомнят много за това което съм чел , (написано от тях) за прочутия Димитър Ак........ . Много има написано за стила му, но явно идва момент в който този стил става техен.
Коментар
-
u_bo написа:е добре,1. Към кой модератор да се обърна, като не зная кой е този , който ми е изтрил темата ???явно не си ти не е тема току-що пусната, събрали са се 10 - 15 поста, и в един момент , някой си показва нивото на възпитание - следва резултат - появява се могъщия модератор и изтрива цялата тема.Защо не се изтри само поста на въпросния потребител?Защо модераторите отговарят с цитати на правилата, а не като например Авео - да си напишат - ’модерирано от Авео (уважения за което към него !!!)Защо не се накаже въпросния ники-сикс за просташки пост, а се трие цяла тема ?Определено не правя трагедии. По-точната дума е отрезвяване от моя страна - имах по-високи очаквания.п.с. интересно ,че някой от модераторите ми напомнят много за това което съм чел , (написано от тях) за прочутия Димитър Ак........ . Много има написано за стила му, но явно идва момент в който този стил става техен.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
u_bo
ами линка ми беше в подписа и го изтриха от подписа ми май ще дойде ден , в който и ти ще се отрезвиш. Според мен някой от екипа не е на нивото на очакванията ти.
Коментар
-
Явор Митев
Защо ми намесваш името. Да не говорим, че никога не съм се подписвал в модериран пост по този начин. Предполагам имаш впредвид онази закачка в темата с бисерите. Много добре знаеш, че понякога вкарвам шегаджииски стил, просто за да разведрявам обстановката... Модераторите модерират в сянка, именно за да се избегват подобни теми, като тази....а и за да се избегнат лични конфликти. Не е важно кой е модерирал поста, а ЗАЩО е модериран. Мисля че потребителят трябва върху това да се замисли, а не върху идентификацията на модератора или администратора.В конкретният случай - причина за тази тема, бих използвал един цитат от правилата на форума, а именно:1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
Коментар
-
u_bo написа:ами линка ми беше в подписа и го изтриха от подписа ми май ще дойде ден , в който и ти ще се отрезвиш. Според мен някой от екипа не е на нивото на очакванията ти.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
u_bo
kiro_of_the_day написа:u_bo написа:ами линка ми беше в подписа и го изтриха от подписа ми май ще дойде ден , в който и ти ще се отрезвиш. Според мен някой от екипа не е на нивото на очакванията ти.
Коментар
-
u_bo
Авео написа:Защо ми намесваш името. Да не говорим, че никога не съм се подписвал в модериран пост по този начин. Предполагам имаш впредвид онази закачка в темата с бисерите. Много добре знаеш, че понякога вкарвам шегаджииски стил, просто за да разведрявам обстановката... Модераторите модерират в сянка, именно за да се избегват подобни теми, като тази....а и за да се избегнат лични конфликти. Не е важно кой е модерирал поста, а ЗАЩО е модериран. Мисля че потребителят трябва върху това да се замисли, а не върху идентификацията на модератора или администратора.В конкретният случай - причина за тази тема, бих използвал един цитат от правилата на форума, а именно:1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.
Коментар
-
Явор Митев
Виж сега...забелязах единствено некоректният ти подпис - някой трябваше да ти се обажда. Говоря именно за това. По правилата на форума, никой не е длъжен да ти се обажда, нито обяснения да ти дава. Именно поради това ти цитирах въпросната точка от правилника. За подобно нещо, се налага официално предупреждение, а на някой потребители и БАН. Аз лично не съм го направил, защото не си от вчера тук, имаш много сериозни постове в помощ на колеги и т.н. и т.н.Що се отнася до тази тема - абсолютно заяждане от твоя страна е. Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения. Поздрави...
Коментар
-
u_bo
Авео написа:Виж сега...забелязах единствено некоректният ти подпис - някой трябваше да ти се обажда. Говоря именно за това. По правилата на форума, никой не е длъжен да ти се обажда, нито обяснения да ти дава. Именно поради това ти цитирах въпросната точка от правилника. За подобно нещо, се налага официално предупреждение, а на някой потребители и БАН. Аз лично не съм го направил, защото не си от вчера тук, имаш много сериозни постове в помощ на колеги и т.н. и т.н.Що се отнася до тази тема - абсолютно заяждане от твоя страна е. Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения. Поздрави...
Коментар
-
Явор Митев
u_bo написа:......това "Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения."може ли да си го сложа като подпис или е нарушение?.....
Коментар
-
u_bo
Авео написа:u_bo написа:......това "Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения."може ли да си го сложа като подпис или е нарушение?.....
Коментар
-
Явор Митев
u_bo написа:Авео написа:u_bo написа:......това "Пак повтарям - модераторска намеса не се коментира, не се дават и обяснения."може ли да си го сложа като подпис или е нарушение?.....
Коментар
-
Въпреки че и аз бях писал в тази тема екипът от модератори реши че тя не се вписва във форума и темата беше премахната.Очевидно че няма как персонално на всеки да се дава обяснение за решенията което сме взели конкретно по някой пост или тема.А и комуникацията чрез подписа е най малкото неуместна. Най горе в полето "Групи" има такава наречена Модераторски екип на fiat-bg.orgВинаги можеш да пуснеш ЛС на някой от нея и да получиш желаното обяснение. Правили сме го това май с теб ...Ако искаш персонално отношение на модераторския екип към теб - не е това начина ... или пък е!Иначе най лесно е да те оставя без възможност за подпис ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар