Значи аз предлагам да се направи и отделна ВАЖНА тема, в която винаги да отбелязваме членовете на форума, които са признати за врагове на сдружението "Фиат форум България" и начините по който те ще бъдат низвергнати, доказано неграмотни, прости, идиоти, пишещи изцепки, боклуци, инфантилни, ненормални, тъпи, застреляни, пияници, наркомани и какви ли не други гадни и мръсни типове, обиждащи жени, иронизатори, злобарчета...Има си специален раздел за подобни идеи. Поста ти не е по темата.Модерирано.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение за важна тема
Collapse
X
-
Явор Митев
PASSARELLA написа:Я, Петьо!Правила на форума:1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.1.10. Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време. Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.5.1. При неспазване на горепосочените правила, модераторите имат правото по своя преценка да ви санкционират неофициално с ЛС или официално с предупреждние. При 3 предупреждения, потребителят автоматично ще бъде изгонен и няма да има право да посещава форума
Коментар
-
Всеки сам се определя какъв да бъде. Особено в интернет където всеки е анонимен.Мисля че тук сме се събрали да се позабавляваме а не постоянно да се ядем за нещо.Не можеш ли да подходиш малко по позитивно а постоянно си в атака.Как може 95% от менията ти да са някаква форма на заяждане с някого ?Колкото и да се опитвам, не мога а те разбера какво целиш - да станеш герой-мъченик ли ?Миля че до сега съм се отнасял напълно толерантно към теб и всичките ти крайни мнения и обиди.Но всичко си има граница ...
Коментар
-
PASSARELLA хайде без copy-paste!!! Избери си, кое да бъде изтрито. Това тук, или писаницата ти в онази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=60И между другото добро определение си си дал. Аз бих потвърдил повече от половината епитети с, които си се обозначил.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар